Εσύ που θα δεις τις μεγάλες μάχες των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο UEFA Europa League;

Εμείς στο tablet!

Deasy @ 07.12.2018
Εσύ που θα δεις τις μεγάλες μάχες των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο UEFA Europa League;

Η μεγαλύτερη φετινή βραδιά των ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων πλησιάζει. Την Πέμπτη το βράδυ, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ, ρίχνονται στη μάχη για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa League. H αποστολή τους δύσκολη, η τύχη της ίσως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια τους αλλά είναι βέβαιο ότι θα κυνηγήσουν το αποτέλεσμα με όλο τους το πάθος, συνεχίζοντας την πορεία τους στην σπουδαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Είσαι έτοιμος για αυτές τις μεγάλες μάχες; Είσαι έτοιμος να τις παρακολουθήσεις; Εμείς ναι, χάρη στο νέο ημερήσιο πάσο πρόσβασης στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV, που σου προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις απρόσκοπτα όλο το περιεχόμενό τους, χωρίς δεσμεύσεις, για 24 ώρες. Στο smartphone, στο tablet ή στον φορητό υπολογιστή σου.

Το COSMOTE TV GO Sports Daily Pass είναι η νέα πρόταση στα COSMOTE TV GO πακέτα της εταιρείας, που έρχεται να απελευθερώσει την τηλεοπτική εμπειρία. Όχι μόνο δεν χρειάζεται πλέον συμβόλαιο στην υπηρεσία COSMOTE TV αλλά επιπλέον δεν χρειάζεται και η συνδρομή ενός μήνα για τα πακέτα COSMOTE TV GO. Με το νέο ημερήσιο πάσο μπορείς να παρακολουθήσεις μόνο το αθλητικό περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Ένα ή περισσότερους μεγάλους αγώνες που μεταδίδονται την ίδια ημέρα (όπως οι αγώνες των ελληνικών ομάδων), χωρίς καμία δέσμευση. Ανεξάρτητα από το δίκτυο στο οποίο είσαι συνδρομητής ή συνδέεσαι στο Internet.

Με την ενεργοποίηση του ημερήσιου πάσου αποκτάς πρόσβαση στα 9 συνολικά αθλητικά κανάλια παραγωγής της COSMOTE TV με ζωντανές μεταδόσεις (COSMOTE SPORT 1-9 HD), στο κανάλι COSMOTE SPORT HIGHLIGHTS HD για τα καλύτερα στιγμιότυπα όλων των προηγούμενων αγώνων καθώς επίσης και στο COSMOTE SPORT CLIPS, η ειδική ενότητα που έχει δημιουργηθεί για τα αθλητικά πακέτα COSMOTE TV GO, με highlights αθλητικών αγώνων. Όμως οι δυνατότητες του δεν σταματούν εδώ. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα με την υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV, να δεις ολόκληρους αγώνες των προηγούμενων επτά ημερών.

Η ενεργοποίηση του COSMOTE TV GO Sports Daily Pass είναι μια πανεύκολη διαδικασία. Αγοράζεις την υπηρεσία, ενημερώνεσαι για την επιτυχή αγορά της και λαμβάνεις τους κωδικούς ενεργοποίησής της, με γραπτό μήνυμα στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που έχεις δηλώσει. Η ενεργοποίηση για το smartphone ή το tablet πραγματοποιείται μέσα από την εφαρμογή COSMOTE TV GO και αρκεί να περάσεις τους κωδικούς ενεργοποίησης. Αν από την άλλη πλευρά θέλεις να χρησιμοποιήσεις τον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή, η ενεργοποίηση πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας www.cosmotetvgo.gr και προϋποθέτει μόνο την εγκατάσταση του προγράμματος αναπαραγωγής COSMOTE TV GO Player, μέσα από την ίδια σελίδα. Ένα extra tip είναι ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις το πάσο έως και ένα μήνα μετά από την στιγμή της αγοράς του και εφόσον το ενεργοποιήσεις θα είναι διαθέσιμο για ένα 24ωρο.

Το κόστος του COSMOTE TV GO Sports Daily Pass είναι 10 ευρώ.

 

 

COSMOTE TV,COSMOTE TV GO,COSMOTE TV GO SPORTS DAILY PASS,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home