2.000 iPhone 5 στην Ελλάδα

Άνοιξαν οι online προπαραγγελίες.

Deasy @ 25.10.2012
2.000 iPhone 5 στην Ελλάδα

Αν θες να αποκτήσεις γρήγορα το iPhone 5, που πιθανότατα θα το δούμε την επόμενη Παρασκευή στην Ελλάδα, μάλλον θα πρέπει να βιαστείς λίγο παραπάνω, καθώς αναμένονται λίγα κομμάτια για το πρώτο κύμα των συσκευών που θα διαθέσουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του deasy, τα τεμάχια του iPhone 5 για τις πρώτες μέρες δεν πρόκειται να ξεπερνούν τα 2.000, αριθμός που πιθανότατα θα είναι πολύ μικρότερος από τη συνολική ζήτηση που θα έχει η συσκευή. Λεπτομέρειες για τους λόγους για τους οποίους υπάρχει τέτοια "στενότητα" στον αριθμό των συσκευών δεν έχουν γίνει γνωστοί, πιθανότερη όμως αιτία είναι οι προτεραιότητες που θέτει η Apple για τις αγορές που εξυπηρετεί.

Όπως μάλιστα είναι σε θέση να γνωρίζει το deasy, σήμερα το βράδυ, στις 12:01 η Vodafone και η Cosmote θα ανοίξουν το site τους για να δέχονται προπαραγγελίες για τη συσκευή, με τις τιμές να είναι οι ίδιες που είχαν διαρρεύσει πριν μία εβδομάδα. Από την πλευρά της Wind δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο, όμως η συσκευή θα είναι κανονικά διαθέσιμη από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της στην Ελλάδα, δηλαδή στις 2 Νοεμβρίου.

Οι τιμές του iPhone 5 έχουν ως εξής: η φθηνότερη έκδοση του iPhone 5 (16GB) κοστίζει 739 ευρώ, η έκδοση των 32GB ανεβαίνει στα 859 και των 64GB στα 978,99 ευρώ. Συγκρίνοντας αυτές τις τιμές, με αντίστοιχες Ευρωπαϊκές (Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία, Πορτογαλία) το iPhone 5 θα κοστίζει στην Ελλάδα από 60 ευρώ ακριβότερα (στην έκδοση των 16GB) έως και σχεδόν 100 ευρώ ακριβότερα στην μεγαλύτερη έκδοση των 64GB. Εξαίρεση η Ιταλία, όπου η διαφορά τιμής κυμαίνεται από 10 έως 30 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση.
 

UPDATE

Τελικά και η Wind άνοιξε σελίδα ενδιαφέροντος για το iPhone 5. Θα τη βρείτε εδώ

Τα links για τις σελίδες προπαραγγελίας από την Cosmote και τη Vodafone είναι:

Cosmote εδώ

Vodafone εδώ

IPHONE,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home