Το Gamesload στην Ελλάδα

Γερμανός ηγέτης στην αγορά των Downloads παιχνιδιών κομπιούτερ PC επεκτείνει διεθνώς την προσφορά του.

Deasy @ 22.10.2009
Το Gamesload στην Ελλάδα

Το Gamesload, η πλατφόρμα παιχνιδιών της Deutsche Telekom AG, επεκτείνεται διεθνώς. Με το πρώτο Launch μπορούν πελάτες από 20 χώρες, μεταξύ άλλων και η Μεγάλη Βρετανία, η Σουηδία, η Δανία, η Πολωνία, η Ουγγαρία και η Ελλάδα, να έχουν αμέσως πρόσβαση στην προσφορά Gamesload στην αγγλική γλώσσα.
 
Έως το 2013 πρόκειται να αναπτυχθεί, σύμφωνα με πρόγνωση του οίκου PriceWaterhouseCoopers, η αγορά για Online Games συμπεριλαμβανομένων των Massively Multiplayer Online Games και Online Distribution ετήσια κατά διψήφιο εκατοστιαίο ποσοστό.
 
Με έως και 1.500 παιχνίδια PC και Casual προσφέρει ο Γερμανός ηγέτης της αγοράς ήδη κατά την έναρξη μια εκ των μεγαλυτέρων προσφορών σε προϊόντα για Gamer στην Ευρώπη. Η πληρωμή είναι δυνατή μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal, περαιτέρω δυνατότητες πληρωμής θα ακολουθήσουν. Οι τιμές για μεμονωμένα προϊόντα ανέρχονται μεταξύ των 1,99 ευρώ και 49,99 ευρώ και θα καταγράφονται στο εκάστοτε νόμισμα της χώρας. Πέραν τούτου προσφέρει η διεθνής παρουσίαση έναν Download-Manager, δωρεάν εγγύηση Download για τα αγορασμένα παιχνίδια για το χρονικό διάστημα των δύο χρόνων καθώς και δωρεάν δοκιμαστικές εκδόσεις για μια μεγάλη επιλογή σε παιχνίδια Casual. Η γρήγορη πρόσβαση αξίζει τον κόπο: Οι πρώτοι δύο χιλιάδες πελάτες θα λάβουν επιπλέον δωρεάν το παιχνίδι „The Rise of Atlantis“ (Η χαμένη Ατλαντίδα) μετά από την αγορά.
 
Για εκδότες παιχνιδιών (publisher) προκύπτουν μέσω της διεθνοποίησης  επεκτεταμένες δυνατότητες  συνεργασίας, λόγω του ότι το Gamesload θα μπορεί να προσφέρει μελλοντικά σε συνεταίρους την διανομή οnline σε όλη την Ευρώπη από ένα χέρι.

 
Κατάλογος των χωρών, στις οποίες είναι αμέσως διαθέσιμο το Gamesload:
 

Χώρα
URL[2]
Νόμισμα
 
  1. Bουλγαρία
BGN
  2. Δανία
DKK
  3. Αγγλία
GBP
  4. Eσθονία
EEK
  5. Φινλανδία
EUR
  6. Ελλάδα
EUR
  7. Ιρλανδία
EUR
  8. Λεττονία
LVL
..9. Λιθουανία
LTL
10. Mάλτα
EUR
11. Noρβηγία
NOK
12. Πολωνία
PLN
13. Πορτογαλία
EUR
14. Ρουμανία
RON
15. Σουηδία
SEK
16. Σλοβακία
EUR
17. Σλοβενία
EUR
18. Tσεχία
CZK
19. Ουγγαρία
HUF
20. Κύπρος
EUR
ONLINE GAMING,MMORG,Deutsche Telekom,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home