Huawei FreeBunds Lipstick: Εκεί που ο ήχος συναντά την κομψότητα

Huawei FreeBunds Lipstick: Εκεί που ο ήχος συναντά την κομψότητα

Ένα από τα πιο χρήσιμα gadget της καθημερινότητας που μας διευκολύνει σε πολλές περιστάσεις, είναι δίχως αμφιβολία τα ακουστικά. Σίγουρα έχεις δει, συγκρίνει αλλά και δοκιμάσει αρκετά προϊόντα, πολλά από τα οποία δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών σου. Πρόκειται άλλωστε για κάτι που για πολλούς είναι αναλώσιμο. Η μήπως όχι;

Η απάντηση έρχεται από τη Huawei και συγκεκριμένα από τα Free Buds Lipstick, που υπόσχονται να δώσουν μια new age νότα στο χώρο των αξεσουάρ κινητής, αλλάζοντας όλα όσα ήξερες έως τώρα. Με την πρωτότυπη και πολυτελή θήκη τους που μοιάζει με κραγιόν, είναι σίγουρο πως θα απογειώσουν το στυλ σου και θα γίνουν ο καθημερινός σου σύντροφος για όλες τις δραστηριότητες.

Τα Free Buds Lipstick είναι μια ξεκάθαρη πρόταση γένους θηλυκού, μοναδική στην αγορά των ακουστικών. Η Huawei με το συγκεκριμένο σετ ποντάρει πρώτα από όλα στο design και απευθύνεται αποκλειστικά στο γυναικείο κοινό, μια κίνηση που δεν έχει τολμήσει να κάνει καμία άλλη εταιρεία μέχρι σήμερα. Τα  Free Buds Lipstick είναι μια τολμηρή πρόταση και συνήθως τέτοιες προτάσεις μόνο οφέλη μπορούν να προσφέρουν, τα οποία δεν αντικατοπτρίζονται αποκλειστικά στις πωλήσεις του ίδιου του προϊόντος.  

 

Σχεδιασμός που αποπνέει κομψότητα

Από την πρώτη κιόλας ματιά, τα Free Buds Lipstick αποπνέουν κομψότητα που προκαλεί εντυπώσεις, καθώς διατίθενται σε μια πρωτότυπη συσκευασία που μοιάζει με κουτί δώρου από κάποιο άρωμα ή κόσμημα.  Στο εσωτερικό του, τα ακουστικά είναι τοποθετημένα στη ξεχωριστή μεταλλική θήκη σε μαύρο και χρυσό χρώμα που μαγνητίζει κάθε βλέμμα. Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα με ευδιάκριτες λεπτομέρειες, όπως οι στρογγυλεμένες γωνίες αλλά και η λεία επιφάνεια, σαν καθρέφτης.  

Ανοίγοντας τη θήκη όπως ακριβώς ένα κραγιόν, βρίσκεις τα ακουστικά σε κόκκινο χρώμα, τα οποία εφαρμόζουν με ακρίβεια στο αυτί, λόγω του ειδικού σχεδιασμού τους. Ζυγίζουν μόλις 4 g περίπου, προσφέροντας μοναδική άνεση σε κάθε χρήση, καθώς τα φοράτε όπου και αν βρίσκεστε.

 

Ζωντανός ήχος και εξατομικευμένες λειτουργίες

Μπορεί το απαράμιλλο design των FreeBuds Lipstick να κλέβει τις εντυπώσεις αυτό όμως δε σημαίνει ότι η Huawei παραμέλησε να εξοπλίσει τα νέα της ακουστικά με όλα όσα χρειάζεται ένας απαιτητικός χρήστης. Τόσο ως προς την ποιότητα του ήχου που λαμβάνει όσο και ως προς λειτουργίες και δυνατότητες που διευκολύνουν την καθημερινότητα.

 

Τα FreeBuds Lipstick μπορούν να ικανοποιήσουν ισόποσα όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει μια σύγχρονη γυναίκα. Και αυτό γίνεται αντιληπτό από την πρώτη στιγμή που θα τοποθετήσεις τα ακουστικά στο αυτί σου. Ο ήχος είναι πεντακάθαρος, είναι ζωντανός, με εξαιρετικά βαθιά μπάσα, αλλά και ακρίβεια στις ψηλές νότες. Ανεξάρτητα από τη μουσική που ακούς λοιπόν, με τα FreeBuds Lipstick θα την απολαύσεις. Αν από την άλλη πλευρά θέλεις να απομονωθείς για να απολαύσεις μια ταινία, τα FreeBuds Lipstick σου δίνουν πίσω μια απολαυστική ακουστική εμπειρία, ικανή να μεταφέρει κάθε ηχητικό εφέ στα αυτιά σας.

Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, τα νέα ακουστικά έρχονται με μια προσαρμοστική τεχνολογία αυτιών. Σύμφωνα με τη Huawei, η τεχνολογία που χρησιμοποιούν τα FreeBuds Lipstick αντιλαμβάνονται το σχήμα του αυτιού μας, προσαρμόζοντας ανάλογα και τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρετε ο ήχος, έτσι ώστε να παίρνετε πάντα το maximum της εμπειρίας. Η εμπειρία εξατομικευμένης χρήσης δε σταματά ωστόσο εδώ, αφού υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών ισοσταθμιστων (balanced, bass boost, treble boost) για ήχο που καλύπτει όλα τα γούστα.

 

Σύμμαχος σε κάθε δραστηριότητα

Εκτός όμως από τη μουσική και τις ταινίες τα FreeBuds Lipstick μπορούν να αποτελέσουν το σύμμαχό σας σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητάς σας. Ιδιωτικές και επαγγελματικές, στις τηλεφωνικές κλήσεις ή στις τηλεδιασκέψεις, που αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της εργασίας.

Τα ακουστικά διαθέτουν ενεργή απομόνωση θορύβου, έτσι ώστε να κόβουν αποτελεσματικά κάθε πιθανή παρεμβολή θορύβου που προέρχεται από το εξωτερικό περιβάλλον. Επιπρόσθετα τα FreeBuds Lipstick μπορείτε να τα έχετε ταυτόχρονα συνδεδεμένα με δύο συσκευές, με τη σύνδεση να πραγματοποιείται αυτόματα από τη μία συσκευή στην άλλη.

Στα νέα ακουστικά θα βρείτε επίσης και όλες τις απαραίτητες χειρονομίες για να χειριστείτε άνετα σε κάθε περίσταση. Με ένα διπλό tap της κύριας επιφάνειας μπορείτε να απαντήσετε ή να τερματίσετε μια τηλεφωνική κλήση, να ξεκινήσετε ή να σταματήσετε την ακρόαση μουσικής. Αντίστοιχα, με swipe up ή down της προέκτασης των ακουστικών θα αυξομειώσετε την ένταση του ήχου, ενώ με παρατεταμένο tap μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την απομόνωση θορύβου ή να απορρίψετε μια κλήση.

Εξαιρετικές είναι και οι επιδόσεις στον τομέα της αυτονομίας. Με ενεργοποιημένη την απομόνωση θορύβου η αυτονομία (ακουστικών/θήκης) αγγίζει τις 14 ώρες για την αναπαραγωγή μουσικής, ενώ με την απομόνωση θορύβου στο off η αυτονομία ανεβαίνει στις 22 ώρες. Μόνο από τα ακουστικά η αυτονομία είναι 2,5 και 4 ώρες αντίστοιχα.

Με λίγα λόγια, τα νέα εναλλακτικά ακουστικά της Huawei, αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν μια πρωτότυπη και ξεχωριστή αγορά, που θα καλύψει όλες τις καθημερινές τους ανάγκες. To γυναικείο κοινό σίγουρα θα τα λατρέψει χάρη στο μοναδικό τους design, τα υλικά κατασκευής, συστατικά που δεν συναντάει σε κάποια άλλη πρόταση της αγοράς.

HUAWEI FREEBUDS LIPSTICK,ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home