Ο Moskovitz ξεπουλάει τις μετοχές Facebook που διαθέτει.

Μπορεί ο Zuck να δήλωσε ότι δεν θα πουλήσει μετοχές, ο παλιός του συγκάτοικος όμως μεγαλώνει ταχύτατα την περιουσία του.

escape @ 11.09.2012
Ο Moskovitz ξεπουλάει τις μετοχές Facebook που διαθέτει.

Βουίζουν σήμερα τα αμερικάνικα μέσα για την διάθεση 7,5 εκατομμυρίων μετοχών του Facebook από τον Dustin Moskovitz που ξεκίνησε στις 17 Αυγούστου να πουλάει κάθε μέρα μετοχές σε τιμές από $17,56 μέχρι $20,08 έκαστη. Μέχρι σήμερα υπολογίζεται ότι έχει ρευστοποιήσει στον λογαριασμό του περίπου 7,5 εκ μετοχές αποκομμίζοντας 143 εκατομμύρια δολάρια.

Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσημη διαβεβαίωση του Mark "ότι δεν προτίθεται να διαθέσει τις μετοχές του προς πώληση". Προσπαθώντας έτσι να βάλει ένα φρένο στην πτωτική πορεία της τιμής της μετοχής του Facebook.

Ο Dustin Moskovitz ήταν ο συγκάτοικος του Zuckerberg κατά την διάρκεια των σπουδών τους στο Harvard και συνιδρυτής του Facebook, ο οποίος αποχώρησε το 2008 και ξεκίνησε την δικιά την Asana μια εταιρία που παράγει λογισμικά διαχείρισης έργων.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε την επίπτωση που θα έχει αυτή η ανακοίνωση των μαζικών πωλήσεων στην τιμή της μετοχής του Facebook τις επόμενες μέρες.    

FACEBOOK,MARK ZUCKERBERG,DUSTIN MOSKOVITZ,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home