Νέο spaceship... εεε... αυτοκίνητο από την Nissan!

Κάτι ανάμεσα σε μοτοσυκλέτα και αυτοκίνητο, πλήρως ηλεκτρικό, παρουσιάζει η Nissan στο Τόκυο.

escape @ 12.10.2009

Το ήξερα εγώ ότι σε λίγο θα κάνουμε test drive όχι μόνο σε κινητά και PC, αλλά και σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα! Ίσως και σε κάτι που θα μοιάζει με τα οχήματα από την ταινία Δικαστής Ντρεντ! 

Η Nissan παρουσιάζει σε λίγες μέρες στην έκθεση του Τόκυο, αυτό το πραγματικά καινούργιο concept μετακίνησης, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δύο (2) θέσεων, με τον συνοδηγό στο πίσω κάθισμα, που γέρνει σαν μοτοσυκλέτα στις στροφές. 

Το Nissan Land Glider concept, είναι ένα μικρό όχημα, χωρίς καθόλου εκπομπές καυσαερίων. Ο πιλότος ... εεε... οδηγός κάθεται στο εμπρός μέρος της καμπίνας και έχει στη διάθεση του μια σειρά από χειριστήρια που θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας. Δεν έχει καθρέπτες για να βλέπει πίσω ο οδηγός, αλλά κάμερες και οθόνες μέσα στο αυτοκίνητο. 

Το μικρό του μέγεθος, και το ελάχιστο βάρος σε σχέση με τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα, είναι σίγουρο ότι θα του προσφέρουν μεγαλύτερη αυτονομία, αλλά και ταχύτητα στην κίνηση. 

Δεν έχουν διαρεύεσει περισσότερα στοιχεία, πέρα από την φήμη ότι θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία το 2010. Για την ώρα ας απολαύσουμε μερικές εικόνες από το μέλλον στο video... 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home