Ρούχα με το νοίκι

Ρούχα με το νοίκι

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η ζωή μου θύμιζε επικίνδυνα αυτή του Hugh Grant στην ταινία "Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία": κάθε Σάββατο, είχα κι έναν διαφορετικό γάμο, στον οποίο έπρεπε να παραστώ. Για να μην τα πολυλογώ, ήταν ένα εφιαλτικό καλοκαίρι, γεμάτο άγχος. Όχι, δεν είχα ανησυχίες τύπου "πότε θα βάλω κι εγώ κουλούρα" (μακριά από εμάς), αλλά τι στο καλό θα φορέσω σε όλους αυτούς τους γάμους, αφού δεν είμαι του κυριλέ ντυσίματος  ; Πόσα λεφτα να πετάξω σε ρούχα τα οποία είναι καταδικασμένα να φορεθούν μια φορά και μετά να μαραζώσουν στην ντουλάπα.

Τη λύση σε παρόμοια προβλήματα δίνουν τα sites ενοικίασης ρούχων και αξεσουάρ, που ξεπετάγονται συνεχώς σαν μανιτάρια, σε διάφορες γωνιές του internet. Πρόσφατη "αφιξη" του site Rent the Runway (http://www.renttherunway.com), το οποίο ενοικιάζει ρούχα σχεδιαστών, στο 10% της τιμής τους, για μια ημέρα μέχρι και ένα μήνα, παρέχοντας κατ' οίκον παράδοση του ρούχου σε δύο διαφορετικά μεγέθη, για σιγουριά. Τo site που δημιούργησαν δύο απόφοιτοι του Harvard, οι Jennifer Hyman και Jennifer Carter Fleiss γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία στην Αμερική -οι αποστολές στην Ευρώπη προς το παρόν δεν είναι εφικτές, είναι όμως στα σχέδια της ομάδας του Rent the Runway.

Το Rent the Runway βαδίζει στον δρόμο που χάραξε το From Bags to Riches (http://www.frombagstoriches.com ), το περίφημο site ενοικίασης επώνυμων τσαντών και το Wear Today, Gone Tomorrow (http://www.weartodaygonetomorrow.com).

Αραγε οι Ευρωπαίοι θα "τσιμπησουν" με τη νέα τάση, δημιουργώντας τα δικά τους sites; Απ' οτι φαίνεται, η "νοικιασμένη πολυτέλεια" έχει ρεύμα. Ιδωμεν....
E-COMMERCE,FASHION,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home