Samsung Galaxy S6 Edge+: αναβάθμιση σε μέγεθος και λειτουργίες

Deasy @ 14.08.2015
Samsung Galaxy S6 Edge+: αναβάθμιση σε μέγεθος και λειτουργίες

Η Samsung προφανώς βασίστηκε στη μεγαλύτερη από την αναμενόμενη δυναμική του S6 Edge έναντι του απλού S6. Πέντε μήνες μετά την παρουσίαση αυτών των δύο μοντέλων, προχωράει στην αναβάθμιση του ενός εκ των δύο, παρουσιάζοντας το S6 Edge+. Μια αναβάθμιση που επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στο μέγεθος και στις λειτουργίες.

Το S6 Edge+ διατηρεί τις καμπύλες «όχθες» της οθόνης του, μόνο που αυτή πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά, φθάνοντας τις 5,7 ίντσες και φλερτάροντας πια με την κατηγορία των phablets. Παρά την αύξησή της αυτό φαίνεται ότι δεν έχει επηρεάσει το συνολικό μέγεθος της συσκευής, η οποία είναι μόλις κατά 1,2 εκατοστά μεγαλύτερη σε ύψος και μόλις 5 χιλιοστά σε πλάτος. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του S6 Edge+ παραμένουν κατά κύριο λόγο στα ίδια καλά επίπεδα των δύο προηγούμενων μοντέλων, ωστόσο έχει αυξηθεί η μνήμη RAM στα 4GB. Επιπλέον, υποστηρίζει ταχύτητες 4G++ μέσα από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Από την άλλη πλευρά, η κορεάτικη εταιρεία επικεντρώθηκε στον εμπλουτισμό των λειτουργιών και στη συνολική λειτουργικότητα που προσφέρει η νέα συσκευή. Ειδικότερα, η οθόνη του S6 Edge+ στις πλαϊνές της πλευρές προσφέρει πλέον συντομεύσεις για την επικοινωνία με τα πρόσωπα με τα οποία ο χρήστης επικοινωνεί συχνότερα (People Edge) και αντίστοιχες συντομεύσεις για τις εφαρμογές (Apps Edge).

Σε μια προσπάθεια να πιάσει την τάση του video live streaming και της δημοτικότητας της εφαρμογής Periscope, το S6 Edge+ προσφέρει στον κάτοχό του την ίδια δυνατότητα, ο οποίος πλέον έχει τη δυνατότητα να μοιράσει το video περιεχόμενό του ζωντανά στα social media, δηλαδή την ώρα εγγραφής ή να ρυθμίσει ο ίδιος την ώρα μετάδοσης.

Η κυκλοφορία της νέας συσκευής ξεκινάει στις 21 Αυγούστου στις ΗΠΑ και αμέσως αργότερα στις υπόλοιπες αγορές. Για τις ΗΠΑ οι προπαραγγελίες ξεκινούν σήμερα. Σχετικά με τη χώρα μας, η Vodafone ήδη προχώρησε σε μια ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος ότι θα το φέρει στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται ο χρονικός ορίζοντας.

SMARTPHONES,SAMSUNG GALAXY S6 EDGE,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home