Πολύ περισσότερα προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα birdphone.gr

Deasy @ 03.02.2015
Πολύ περισσότερα προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα birdphone.gr

Σε διεύρυνση της προϊοντικής του γκάμας προχώρησε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.birdphone.gr , παρουσιάζοντας νέες κατηγορίες προϊόντων, ξεφεύγοντας από το χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, και περιλαμβάνοντας λύσεις για τον άντρα, τη γυναίκα, το παιδί, το σπίτι, το γραφείο αλλά και εποχιακά είδη.

Πλέον η πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος εκτός από προϊόντα κινητής διαθέτει επιτραπέζια, τηλεοράσεις, Τablet, η/υ, φωτογραφικά είδη, βιβλία, γραφική ύλη, αναλώσιμα, λαμπτήρες, μικρές ηλεκτρικές συσκευές, όργανα γυμναστικής, είδη προσωπικής φροντίδας και πολλά άλλα.

Το www.birdphone.gr ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου το 2005 και διαθέτει σημαντική εξειδίκευση στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 75.000 χιλιάδες επισκέπτες.

Πέρα από τον προϊοντικό του εμπλουτισμό, το birdphone.gr έχει προχωρήσει στην ανανέωση του περιβάλλοντος περιήγησης, ενώ οι Πιστοποιημένες διαδικασίες ελέγχου και παροχής υπηρεσιών όπως «Ορθή Επιχειρηματική Πρακτική», «Εταιρική και Κοινωνική Ευθύνη», «Εργοδότης Ίσων Ευκαιριών», “ISO 9001:2008” και “ISO 18001:2007 OHSAS”, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Νέα και προσφορές για το birdphone.gr μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος στο Facebook

BIRDPHONE.GR,E-SHOP,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home