Γενναιόδωρη η Microsoft στους συνδρομητές του Office 365

Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος στο OneDrive.

Deasy @ 31.10.2014
Γενναιόδωρη η Microsoft στους συνδρομητές του Office 365

Ευχάριστα νέα είχε για τους συνδρομητές του Office 365 η Microsoft, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα έχουν δωρεάν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive. Μέχρι σήμερα οι οικιακοί συνδρομητές του Office 365 (με άδεια για χρήση σε PC και Tablet) είχαν τη δυνατότητα με ένα επιπλέον κόστος 69 ευρώ το χρόνο να διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο 1TB στην cloud υπηρεσία της Microsoft. Αυτό σύντομα λοιπόν αναμένεται να αλλάξει υπέρ των χρηστών.

Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό post στο blog της εταιρείας, από την εξέλιξη αυτή ευονοούνται τόσο οι οικιακοί χρήστες Office 365 (Home, Personal και University) που θα προηγηθούν της διαδικασίας όσο και οι χρήστες του OneDrive for Business για τους οποίους η διάθεση θα ξεκινήσει αργότερα.

Ωστόσο, για την ενεργοποίηση της «παροχής» η Microsoft επισημαίνει ότι οι συνδρομητές των παραπάνω προγραμμάτων θα πρέπει να υποβάλλουν αίτημα μέσα από τη σελίδα https://preview.onedrive.com/, καθώς η διαδικασία θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί.

MICROSOFT OFFICE 365,ONEDRIVE,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home