Διεθνής επένδυση ενισχύει το Spitogatos.gr

Deasy @ 27.05.2014
Διεθνής επένδυση ενισχύει το Spitogatos.gr

Στην ανακοίνωση ότι η Real Web SA, εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο και ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων, της ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων της Ιταλίας Immobiliare.it, έχει αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Spitogatos.gr, προχώρησε η ομώνυμη εταιρεία.

Ο Spitogatos.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006 και υπήρξε η πρώτη ελληνική start up στο χώρο της τεχνολογίας, που άντλησε κεφάλαια από θεσμικό επενδυτή.  Συγκεκριμένα το φθινόπωρο του 2009, χρηματοδοτήθηκε από την Oxygen Capital, venture capital fund, στην οποία συμμετέχει το Ταμείο Νέας Οικονομίας.  Ο Spitogatos.gr δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά, έχει επιδείξει δυναμική πορεία παρά τις δυσκολίες της κρίσης και έχει πλέον κατακτήσει την ηγετική θέση.

Η Real Web έχει παρουσία στην Ελληνική αγορά από το 2007 μέσω της ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων spiti24.gr. Από σήμερα, η ομάδα του Spitogatos.gr θα διαχειρίζεται και το spiti24.gr, ενώ η εταιρεία θα διατηρήσει την έδρα της στην Αθήνα και σκοπεύει να κάνει νέες επενδύσεις τους επόμενους μήνες τόσο για την ανάπτυξη της ομάδας, όσο και για την εξέλιξη της τεχνολογίας της, ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ανάπτυξή της.

Λεπτομέρειες για το συνολικό ύψος της επένδυσης δεν έγιναν γνωστές.

ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,SPITOGATOS.GR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home