Αυτό είναι (μάλλον) το μεγαλύτερο ορυχείο Bitcoin στον κόσμο

Deasy @ 10.03.2014

Bitcoins αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων το μήνα ισχυρίζεται ότι παράγει ο Dave Carlsson στο «ορυχείο» εξόρυξης ψηφιακών νομισμάτων που έχει δημιουργήσει στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον.

Παρά το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις εξόρυξης είναι σε μυστική τοποθεσία, ο κ. Carlsson κάλεσε ένα τοπικό κανάλι του Σιάτλ, Komo News, ξεναγώντας το δημοσιογράφο του στο… χώρο που έχει δημιουργήσει.

Τα Bitcoins, όπως ίσως είναι γνωστό παράγονται μέσα από μια διαδικασία που ονομάζεται «εξόρυξη», όπου οι χρήστες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο του ψηφιακού νομίσματος προσφέρουν την ισχύ των υπολογιστών τους για την επιβεβαίωση των συναλλαγών με Bitcoins που πραγματοποιούνται. Ταυτόχρονα, ως ένα είδος επιβράβευσης οι συγκεκριμένοι χρήστες αμείβονται με την «κοπή νέου χρήματος» για την χρήση των υπολογιστών τους.

Σε κανονικές συνθήκες, οι χρήστες του Bitcoin χρησιμοποιούν τον προσωπικό τους υπολογιστή για αυτή τη διαδικασία. Όμως το κυνήγι του χρήματος για τον κ. Karlsson τον έχει οδηγήσει να δημιουργήσει μια "επεξεργαστική μονάδα" με χιλιάδες computer boards που καταλαμβάνουν την έκταση δύο αποθηκών. 

Παρακάτω, μπορείς να δεις ένα ενδεικτικό video με τη συνέντευξη του καναλιού στο "ορυχείο" του κ. Karlsson.

 

Bitcoin,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home