Από Parking Defenders σε ParkAround

Ταξιδεύει στο Λονδίνο το ελληνικό app εύρεσης parking

Deasy @ 08.07.2013

Δεδομένο 1ο: Η εφαρμογή Parking Defenders ξεκίνησε προσφέροντας τη δυνατότητα στους χρήστες του app να επικοινωνούν μεταξύ τους, ενημερώνοντας ο ένας τον άλλο για «κενές» θέσεις parking. Από τότε πέρασε αρκετός καιρός, η εφαρμογή εμπλούτισε τις υπηρεσίες της, μπήκε έντονα στις εταιρείες parking, προσφέροντας παράλληλα δυνατότητα σύγκρισης τιμών.

Δεδομένο 2ο: Η εφαρμογή ξεκίνησε από την Αθήνα, προσφέροντας τις παραπάνω υπηρεσίες, όμως πλέον ήρθε η ώρα να ανοίξει τα «φτερά της» και να δοκιμάσει την τύχη της και εκτός των συνόρων της χώρας μας. Πρώτος σταθμός το Λονδίνο.

Δεδομένο 3ο: Για όλα τα παραπάνω, η εταιρεία προχώρησε στην υλοποίηση ενός πλήρως ανανεωμένου περιβάλλοντος της εφαρμογής, με στόχο να προσφέρει τις υπηρεσίες της με ακόμα πιο φιλικό τρόπο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και κυρίως, όπως πιστεύουμε, για να έρθει πλέον πιο κοντά η επωνυμία της εφαρμογής με τις υπηρεσίες που προσφέρει, το ελληνικό app αλλάζει όνομα και από Parking Defenders μετονομάζεται σε ParkAround. Άλλωστε, όπως αναφέρει και το καινούργιο της όνομα, η εφαρμογή κάνει αυτό ακριβώς: σε βοηθάει να βρίσκεις parking στη γεωγραφική περιοχή που βρίσκεσαι.

Η αναβάθμιση της εφαρμογής και η μεταφορά στο νέο περιβάλλον ισχύει τόσο για το Android App όσο και για το app για iOS συσκευές. Ταυτόχρονα, υπάρχει και νέο site, parkaround.com.

Parking Defenders,ParkAround,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home