Χωρισμένο ανά κατηγορίες το νέο News Feed

Αύριο ανακοινώνονται οι αλλαγές από το Facebook

Deasy @ 06.03.2013
Χωρισμένο ανά κατηγορίες το νέο News Feed

Ένα εντελώς νέο News Feed πρόκειται να αντικρύσουν στο άμεσο μέλλον οι χρήστες του Facebook, καθώς η εταιρεία προχωράει σε πολύ μεγάλες ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα εμφανίζονται οι ενημερώσεις στην αρχική οθόνη μας στο social network.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TechCrunch που αφορά τις αλλαγές που πρόκειται να ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το αμερικάνικο site, το Facebook προχωράει στην κατηγοριοποίηση της όποιας πληροφορίας προέρχεται μέσα από το Facebook αλλά και από συνδεδεμένες υπηρεσίες, παρέχοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να τις δει με όποιο κριτήριο εκείνος αποφασίσει. Για παράδειγμα, ενώ μέχρι σήμερα είχαμε δύο επιλογές «πιο πρόφατα» και «Top Stories», με τις οποίες ρυθμίζαμε την πληροφορία που θα εμφανίζεται στο News Feed, τώρα θα μπορούμε να επιλέξουμε «Μουσική» και να βλέπουμε μόνο τις σχετικές (με τη μουσική) ενημερώσεις για τους φίλους μας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το TechCrunch, η δημιουργία «καναλιών» δεν είναι η μόνη αλλαγή που θα δούμε, καθώς αναμένεται να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερα τα πεδία εμφάνισης των φωτογραφιών, ενώ αλλαγές αναμένονται ακόμα και στις mobile εκδόσεις του News Feed.

Αυτά όσον αφορά την πλευρά του χρήστη. Όσον αφορά τη διαφήμιση, αναμένεται να μεγαλώσει το πεδίο των διαφημίσεων που εμφανίζεται εμβόλιμα στο News Feed μας σήμερα, κάτι που ήταν απαίτηση και των διαφημιζόμενων εταιρειών, οι καταχωρίσεις των οποίων ήθελαν να τραβούν ακόμα πιο έντονα την προσοχή. Παράλληλα, η δημιουργία «καναλιών» στην πληροφόρηση, πέρα από το γεγονός ότι θα οδηγήσει σε περισσότερα page views τον κάθε χρήστη και κατ’ επέκταση θα έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί να υποδεχτεί ακόμα περισσότερη διαφήμιση το Facebook, θα προσφέρει και τη δυνατότητα ακόμα πιο στοχευμένων διαφημιστικών ενεργειών ανά «κανάλι πληροφορίας».

NEWS FEED,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home