Sony Xperia Tablet Z

Το νέο αδιάβροχο tablet της Sony

Deasy @ 25.02.2013
Sony Xperia Tablet Z

To πιο ελαφρύ tablet της κατηγορίας των 10.1 ιντσών είναι από σήμερα το Xperia Tablet Z, η νέα πρόταση της εταιρείας που ανακοινώθηκε στη Βαρκελώνη, το βάρος της οποίας είναι μόλις 495 γραμμάρια, ενώ εξίσου εντυπωσιακό είναι και το πάχος του που είναι μόλις 6,9 ίντσες.

Η επιλογή του ίδιου κωδικού με το κορυφαίο smartphone της ιαπωνικής εταιρείας δεν είναι τυχαία, καθώς υπάρχουν στοιχεία, που δένουν τις δύο συσκευές. Το νέο tablet που ανακοίνωσε η Sony είναι μια κορυφαία πρόταση με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, ενώ επιπλέον διαθέτει το κύριο διαφοροποιό στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες προτάσεις: είναι και αυτό αδιάβροχο, αντέχοντας σε βάθος 1 μέτρου για μισή ώρα.

Η οθόνη του Xperia Tablet Z προσφέρει ανάλυση 1920x1200 pixels, διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή, επεξεργαστική μνήμη 2GB, ενώ θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις των 16 και των 32GB. Επιπλέον, προσφέρεται δυνατότητα επέκτασης μνήμης, κάμερα 8 megapixels με video 1080p, υποστήριξη NFC, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα all around remote control για τηλεοράσεις, DVDs, Blu-Rays και συστήματα home theater.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην αγορά δεν έγινε γνωστή, όμως η τιμή του αναμένεται να ξεκινάει από τα 500 δολάρια (16GB) και να καταλήγει στα 600 για την έκδοση των 32GB.

SONY XPERIA,SONY XPERIA TABLET Z,ANDROID,TABLETS,MOBILE WORLD CONGRESS,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home