Wind & Forthnet: VDSL με επιπλέον 10 ευρώ

Deasy @ 26.11.2012
Wind & Forthnet: VDSL με επιπλέον 10 ευρώ

Όπως σας είχαμε αναφέρει από την προηγούμενη εβδομάδα, από σήμερα ξεκινάει η διάθεση VDSL Internet με ταχύτητες έως 50 Mbps. Στο πλαίσιο αυτό είχαμε και τις πρώτες ανακοινώσεις από τους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, της Wind και της Forthnet, οι οποίες προσφέρουν VDSL Internet με επιπλέον 10 ευρώ στα υπάρχοντα προγράμματά τους. 

Ειδικότερα, η πρώτη ανακοίνωση που μας ήρθε είναι από τη Wind, η οποία προσθέτει VDSL Internet με μηναίο πάγιο 10 ευρώ ως πρόσθετη υπηρεσία (add-on), η οποία μπορεί να συνδυαστεί με τις υφιστάμενες προσφορές WIND Double Play (L,M & S), WIND ONE (M,L,XL-σταθερή) και WIND Business Double Play, καλύπτοντας έτσι τόσο του οικιακούς πελάτες όσο και τους επαγγελματίες.

Η νέα υπηρεσία VDSL διατίθεται από τη WIND με ειδική τιμή προσφοράς 10 ευρώ το μήνα, ενώ εκτός της προσφοράς η τιμή διάθεσης του VDSL διαμορφώνεται στα 20 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, η ανακοίνωση της Forthnet αναφέρει ότι όλες οι broadband υπηρεσίες  που προσφέρει σήμερα η εταιρεία μπορούν να αναβαθμιστούν σε υπερυψηλές ταχύτητες VDSL έως και 50 Mbps, μόνο με 10 ευρώ επιπλέον.

Η διάθεση ξεκινά σήμερα σε όλες τις μεγάλες πόλεις αλλά και σε πολλές ημιαστικές περιοχές της Ελλάδας, ενώ μπορείτε να ελέγξετε την διαθεσιμότητα πρόσβασης σε τεχνολογία VDSL μέσω της ιστοσελίδας www.forthnetgroup.gr/wizard.

VDSL,WIND,FORTHNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home