Με νέες κάρτες το iPhone 5

Στις 19 Οκτωβρίου έρχεται κατά πάσα πιθανότητα στην Ελλάδα

Με νέες κάρτες το iPhone 5

Η προετοιμασία των ελληνικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας για την έλευση του iPhone 5 δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι έχουν ήδη στα καταστήματα τους τις νέες κάρτες SIM που απαιτεί το νέο smartphone της Apple. Η συσκευή διατίθεται ήδη σε Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες μεγάλες χώρες με τις «κλασικές» ουρές των φανατικών που περιμένουν να πάρουν πρώτοι το iPhone 5.

Μόνο που θα χρειαστεί να πάρουν και νέα SIM κάρτα, την αποκαλούμενη και Nano SIM, η οποία λεπτότερη και μικρότερη σε μέγεθος από την κανονική SIM και τη Micro SIM.

Η Cosmote ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε ήδη τη διανομή των καρτών Nano SIM, στο δίκτυο των καταστημάτων της, ενώ και η Vodafone έχει προχωρήσει σε αντίστοιχη κίνηση. 

Όσον αφορά στην ημερομηνία της έναρξης της εμπορικής διάθεσης, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τις 19 Οκτωβρίου, εκτός, βεβαίως, και αν η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη στις χώρες που θα έχει ήδη λανσαριστεί το iPhone 5 και η Apple προτιμήσει να καθυστερήσει λίγο παραπάνω την Ελλάδα.

IPHONE,nano SIM,APPLE,VODAFONE,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home