Sony α57

12 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο

Deasy @ 15.03.2012

Πολλές καλλιτεχνικές επιλογές και ελκυστική τιμή είναι ο χρυσός συνδυασμός που πετυχαίνει η νέα προσθήκη της Sony στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, η α57.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, ο καινοτόμος σχεδιασμός της κατευθύνει το φως στον αισθητήρα εικόνας CMOS και τον αισθητήρα αυτόματης εστίασης (AF) ταυτόχρονα, επιτρέποντας, με αυτόν τον τρόπο, λήψεις με ακριβέστατη συνεχή αυτόματη εστίαση – είτε τραβάτε φωτογραφίες, είτε Full HD βίντεο.

Πολύ καλές είναι οι επιδόσεις της α57 στον τομέα της συνεχόμενης φωτογράφησης, καθώς μπορεί να τραβήξει έως και 12 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με πολύ καλή εστίαση, ακόμα και όταν το αντικείμενο της λήψης κινείται.

Με την α57 μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε έντονα εκφραστικές ταινίες Full HD. Η ακριβής συνεχής λειτουργία αναγνώρισης προσώπου διασφαλίζει ότι τα αντικείμενα που κινούνται παραμένουν εστιασμένα, όπως και με τις φωτογραφίες. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να γυρίσετε ταινίες ανάλυσης Full HD σε ταχύτητα καρέ μέχρι 50p, ενώ είναι δυνατή και η επιλογή λήψης σε 25p για πιο πλούσια και κινηματογραφική εμφάνιση.

Οι δυνατότητες της α57 βοηθούν και τους αρχάριους φωτογράφους. Ειδικότερα:

-      με τη νέα λειτουργία Auto Portrait Framing η φωτογραφική μηχανή αναγνωρίζει τη θέση του θέματός σας, αλλάζει το περίγραμμα της φωτογραφίας και δημιουργεί με ακρίβεια καδραρισμένες εικόνες που μοιάζουν σαν να τις τράβηξε επαγγελματίας, κάθετα ή οριζόντια.

-      Με τη τεχνολογία By Pixel Super Resolution Technology της Sony διασφαλίζεται ότι οι κομμένες και ζουμαρισμένες εικόνες διατηρούν ακέραια την αρχική ανάλυσή τους. Η αρχική φωτογραφία αποθηκεύεται μαζί με την καλύτερα καδραρισμένη εικόνα. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο εύκολα η σύγκριση μεταξύ των δυο εκδοχών και οι φωτογράφοι εμπνέονται για να βελτιώσουν το ταλέντο τους στα πορτρέτα.

Τα παραπάνω, συν χαρακτηριστικά όπως το Clear Image Ζoυμ 2x που διπλασιάζει την ενεργή μεγέθυνση του φακού σας φέρνοντας τα αντικείμενα πιο κοντά, την τεχνολογία By Pixel Super Resolution που προσφέρει εκπληκτικές λεπτομέρειες στις εικόνες, ακόμα και σε λήψεις με super ζουμ, αλλά και το νέο ηλεκτρονικό σκόπευτρο Tru-Finder, που προσφέρει λεπτομερή ανάλυση και πεδίο λήψης 100% κάνουν την α57 μια πολύ ελκυστική επιλογή.

Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τις αρχές Απριλίου του 2012.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home