Στρατηγική 4 οθονών από τη Sony

Τα Xperia smartphones βασικό στοιχείο της νέας στρατηγικής

Deasy @ 13.03.2012
Στρατηγική 4 οθονών από τη Sony

Τη νέα στρατηγική, στην οποία τα νέα Xperia smartphones έχουν κεντρικό ρόλο, παρουσίασε η Sony Mobile Communications για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Βασικές αρχές της νέας στρατηγικής εταιρείας είναι οι τέσσερις οθόνες -smartphone, TV, laptop, tablet- και ο τρόπος με τον οποίο διασυνδέονται προς όφελος του καταναλωτή. Στόχος της Sony είναι να αναδείξει το πλεονέκτημα της παρουσίας της και στους τέσσερις αυτούς χώρους, παρέχοντας στο καταναλωτικό κοινό διαφορετικές εμπειρίες. Επιπλέον και σε συνδυασμό με το περιεχόμενο από τις εταιρείες του ομίλου Sony Music και Sony Pictures, η Sony Mobile εξελίσσεται στη μοναδική εταιρεία που συνδυάζει με αυτό τον τρόπο το hardware με το software. Γεγονός είναι ότι η Sony ποντάρει πολύ πάνω στη συγκεκριμένη διαφοροποίησή της έναντι του ανταγωνισμού, κάτι που ήταν εμφανές και στο πρόσφατο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Sony Mobile Communications παρουσίασε και τα 3 νέα  smartphones της σειράς Xperia NXT- Xperia S, Xperia P και Xperia U - αναλύοντας τις δυνατότητες που προσφέρουν στους χρήστες. Μάλιστα, το πρώτο smartphone με την επωνυμία Sony, το Xperia S είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

SMARTPHONES,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home