Γιορτινές αλλαγές στο Google+

Deasy @ 19.12.2011
Γιορτινές αλλαγές στο Google+

Με τρεις αλλαγές ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει το 2011 το Google+ που σε αντίθεση με τις προηγούμενες απόπειρες της Google στο χώρο των συστημάτων κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως τα πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Πρώτα πρώτα αν η σελίδα σας γεμίζει από δημοσιεύσεις και νιώθετε πως ώρες ώρες πνίγεστε, μπορείτε να ορίσετε σε επίπεδο "κύκλου" πόσο αυτός θα μετέχει στη ροή. Ετσι, μπορείτε να επιλέξετε πως από τον "κύκλο" των γνωστών θα βλέπετε λιγότερες δημοσιεύσεις, ενώ από τον "κύκλο" των πολύ στενών φίλων ή των μελών της οικογένειας θα βλέπετε τα πάντα.

Μια άλλη αλλαγή αφορά στην προβολή των φωτογραφιών όπου η διαδικασία επισήμανσης προσώπων (το tagging δηλαδή) γίνεται πιο εύκολη και, γενικά, η Google υπόσχεται μεγαλύτερη ευελιξία χωρίς να γίνονται παραχωρήσεις στην ευκολία χρήσης.

Τέλος, για τις επιχειρήσεις και γενικότερα τους φορείς που θέλουν να έχουν παρουσία στο Google+, τους προσφέρεται πια η δυνατότητα να ορίσουν μέχρι και 50 διαχειριστές της σελίδας τους, αριθμός που μάλλον είναι περισσότερο από ικανοποιητικός. Η εταιρεία υπόσχεται περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα για το 2012, αλλά αυτό μάλλον δεν εκπλήσσει κανέναν, αφού στον χώρο των κοινωνικών δικτύων ο ανταγωνισμός είναι εξαιρετικά έντονος...

GOOGLE PLUS,SOCIAL MEDIA,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home