Nirvana For Christmas Number 1

Facebook ιδιωτική καμπάνια για να ανατραπούν τα προγνωστικά και να μην γίνει νούμερο 1 στο UK Christmas Chart το τραγούδι του X-Factor.

Deasy @ 17.10.2011
Nirvana For Christmas Number 1

Τη διαβάσαμε στη σελίδα του MTV Greece και μας άρεσε η είδηση. Στην Αγγλία έχει ξεκινήσει μια Facebook καμπάνια με τίτλο "Nirvana For Christmas Number 1" και στόχο να προκριθεί ως νούμερο ένα στο χριστουγεννιάτικο αγγλικό chart το πασίγνωστο τραγούδι Smells Like Teen Spirit και όχι κάποιο τραγούδι από το γνωστό ριάλιτι X-Factor, που παραδοσιακά σκαρφαλώνει (με κάποιες εξαιρέσεις) στην πρώτη θέση. Ο λόγος σύμφωνα με τους δημιουργούς της σελίδας είναι η ύπαρξη ενός γκρουπ στο ριάλιτι με το όνομα Rhythmix, το οποίο οι οργανωτές της παραγωγής δέχτηκαν, παρά το γεγονός ότι το ίδιο όνομα έχει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα του Brighton που χρησιμοποιεί την μουσική για την υποστήριξη των νέων ανθρώπων. Προφανώς, επίσης, ο λόγος της επιλογής των Nirvana και του τραγουδιού, είναι τα είκοσι χρόνια που συμπληρώνονται από την κυκλοφορία του album Nevermind, που περιελάμβανε το συγκεκριμένο κομμάτι.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι και το 2009 είχαμε αντίστοιχη πρωτοβουλία στο Facebook, και μάλιστα επιτυχημένη, καθώς το τραγούδι των Rage Against The Machine, Killing in the name, που πρόβαλε τότε το κίνημα των χρηστών, ξεπέρασε σε πωλήσεις, το τραγούδι του νικητή εκείνης της χρονιάς του X-Factor. Για να δούμε, θα επαναληφθεί...

ΜΟΥΣΙΚΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home