Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του NetPolis

Αναδείχθηκαν οι νικητές του διαγωνισμό του NetPolis, του πρώτου web-based game για την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας.

Deasy @ 26.10.2010
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του NetPolis

Ο διαγωνισμός του NetPolis, του πρώτου web-based game για την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας που παρουσίασε η Vodafone ολοκληρώθηκε, αναδεικνύοντας 28 νικητές. Κατά τη διάρκεια του εξάμηνου διαγωνισμού, περισσότερα από 57.000 άτομα επισκέφθηκαν τη σελίδα του NetPolis, και έλαβαν μέρος στο πρώτο web-based παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής για την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, συγκεντρώνοντας το υψηλότερο σκορ, κέρδισε ένα Netbook και μία σύνδεση Vodafone Mobile Broadband για δυο χρόνια. Παράλληλα, μέσα από τις εβδομαδιαίες κληρώσεις του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν είκοσι επτά επιπλέον νικητές, με έπαθλο ένα smart phone Vodafone.

Και μπορεί ο διαγωνισμός να έληξε, πληκτρολογώντας όμως εδώ μπορείς να παίξεις το παιχνίδι και να ζήσεις την εμπειρία του πώς "χτίζεται" ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με τις τεχνικές παραμέτρους, αλλά και τους βασικούς κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας για την ανάπτυξη των δικτύων.

Το NetPolis αναπτύχθηκε υπό την επιστημονική επίβλεψη του Δρ. Θεόδωρου Σαμαρά, Επίκουρου Καθηγητή του Εργαστηρίου Ραδιοεπικοινωνιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,VODAFONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home