Starttech Ventures: 1ο Demo Day για επενδύσεις σε Ρωσία και Ισραήλ

Deasy @ 27.01.2016
Starttech Ventures: 1ο Demo Day για επενδύσεις σε Ρωσία και Ισραήλ

Στη διοργάνωση του 1ου Demo Day προχωράει η Strarttech Ventures την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου το απόγευμα στη νέα θερμοκοιτίδα της, στην οποία θα παρουσιαστούν εννέα projects που υποστηρίζονται από την ίδια, μεταξύ των οποίων το Wake-App με βάση το Τελ-Αβίβ του Ισραήλ, και το Mailburn με βάση την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Η Starttech Ventures προχώρησε πρόσφατα σε επενδύσεις σε τρεις επιχειρήσεις του εξωτερικού, τις δυο παραπάνω αναφερόμενες καθώς και την Take&Make, η οποία μοιράζει τις δραστηριότητές της μεταξύ του Τελ-Αβίβ και του Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. Στρατηγική της Starttech Ventures είναι η δημιουργία γεφυρών με τα ισχυρά οικοσυστήματα του εξωτερικού και στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται οι παραπάνω επενδύσεις.

Η Starttech Ventures διαχειρίζεται ένα "side-car Angel Group" προτείνοντας συνεπένδυση σε ιδιώτες επενδυτές προς εταιρείες που πληρούν τα επενδυτικά της κριτήρια, όπως έγινε στις παραπάνω περιπτώσεις και θα συνεχιστεί στο μέλλον. Η διοργάνωση του Demo Day 1 γίνεται ακριβώς για την επίτευξη του σκοπού αυτό.

Στο Starttech Ventures Demo Day 1 θα συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής ο κ. Daniel Tomov, Co-founder της επενδυτικής θερμοκοιτίδας Eleven στη Βουλγαρία, η οποία λειτουργεί με υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων και θεωρείται μια από τις πλέον επιτυχημένες στην Ευρώπη. Παράλληλα, θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους οι κκ. Μάνος Μοσχούς και Αθανάσιος Παπαγγελής, συνιδρυτές των επιχειρήσεων AbZorba Games και Epignosis.

Τέλος η Starttech Ventures ανακοίνωσε την στρατηγική της συνεργασία με την εταιρεία Compell.io η οποία έχει έδρα το Λουξεμβούργο και ιδρυτή τον κ. Διονύση Αυρηλίωνη. Το Compell.io είναι μια ιδιαίτερα καινοτόμος πλατφόρμα SaaS η οποία προσφέρει ένα ισχυρό και εύχρηστο εργαλείο επιχειρησιακής μοντελοποίησης, το οποίο μεταξύ άλλων υλοποιεί και τη μεθοδολογία Business Model Canvas, και θα επιστρέψει στις επιχειρήσεις που υποστηρίζει η Starttech Ventures να αποτυπώνουν από πολύ πρώιμο στάδιο τα επιχειρηματικά μοντέλα τους και με μεθοδικό τρόπο να επιβεβαιώνουν, ή όχι, τις διάφορες υποθέσεις εργασίας στις οποίες στηρίζονται.

Το 1ο Demo Day θα πραγματοποιηθεί στις 6 με 9 το απόγευμα την ερχόμενη Πέμπτη στα γραφεία της εταιρείας (Λυκούργου 1 & Αιόλου).

STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home