Αναδιοργάνωση και στην LG Electronics Hellas

Για πρώτη φορά Έλληνας επικεφαλής.

Αναδιοργάνωση και στην LG Electronics Hellas

Λίγες ημέρες μετά την αναδιοργάνωση στο ελληνικό γραφείο της Samsung, μια ακόμα θυγατρική κορεάτικου Ομίλου, αυτή της LG Electronics, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες σε αντίστοιχη διαδικασία, με το ελληνικό γραφείο, που μέχρι τώρα λειτουργούσε ανεξάρτητα, να περνάει κάτω από τον έλεγχο της ιταλικής θυγατρικής. Μια κίνηση που χαρακτηρίζεται ως «δοκιμή» για την υλοποίηση αντίστοιχων κινήσεων και σε άλλες θυγατρικές στην Ευρώπη.

Η αναδιοργάνωση αυτή επιφέρει διοικητικές αλλαγές στα υψηλότερα κλιμάκια της ελληνικής θυγατρικής καθώς για πρώτη φορά θα αξιοποιηθούν περισσότερο τα εγχώρια στελέχη του, καθώς “αποχωρούν” τα στελέχη από την Κορέα που μέχρι τώρα είχαν τα ηνία της εδώ εταιρείας. Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, η LG θέλει να δοκιμάσει ένα νέο μοντέλο λειτουργίας με ενίσχυση του τοπικού μάνατζμεντ και η επιλογή της Ελλάδας, ενδέχεται να σχετίζεται με το γεγονός ότι η ελληνική θυγατρική διαθέτει ισχυρά μερίδια αγοράς και πετυχαίνει τους στόχους της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νέο σχήμα θα ξεκινήσει να λειτουργεί από την 1η Δεκεμβρίου, ενώ για τη θέση του επικεφαλή του ελληνικού γραφείου προορίζεται ο Άρης Κουτελός, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει τη θέση του εμπορικού διευθυντή του τομέα καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας της LG Electronics Ελλάς.

Για τις επικείμενες αλλαγές έχουν ήδη ενημερωθεί οι συνεργάτες της LG Electronics στην ελληνική αγορά. Επίσης, οι υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει παρά ένα πολύ μικρός αριθμός αποχωρήσεων εργαζομένων με την υπάρχουσα οργανωτική δομή ουσιαστικά να διατηρείται.

ΕΛΛΑΔΑ,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home