Πολλά σε ένα

(άμα είσαι πολυάσχολος)

Deasy @ 09.05.2014
Πολλά σε ένα

Αρκετοί άνθρωποι καλουνται να διαχειριστούν κάθε μέρα διαφορετικούς λογαριασμούς πρόσβασης στα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμα και αν το κάνετε μόνο για εσάς μπορεί να έχετε δυσκολευτεί με τη "σύνδεση" του twitter με το Facebook (ή αντίστροφα) ή να ψάχνετε έναν άλλον τρόπο για να δημοσιεύετε μηνύματα στο Google+ ή το Linkedin.

Η αλήθεια είναι ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτή τη θέση πίνει νερό στο όνομα υπηρεσιών όπως το Hootsuite, το οποίο όμως διαθέτει συνδρομητική υπηρεσία (6 δολάρια τον μήνα) για να κάνεις το κατιτίς παραπάνω.

Πριν από λίγο καιρό συναντήσαμε το Yoono, μια υπηρεσία που υπόσχεται πως κάνει όσα κάνει και το Hootsuite και, μάλιστα, χωρίς συνδρομή. Αν χρησιμοποιείς Mozilla ή Chrome (εδώ που τα λέμε τι άλλο να χρησιμοποιήσεις) μπορείς να κατεβάσεις από το site της υπηρεσίας την αντίστοιχη επέκταση, εύκολα και γρήγορα. Από εκεί και πέρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να "συνδέσεις" το Υοοno με καθένα από τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιείς και αν έχεις περισσότερες "ταυτότητες" που χειρίζεσαι σε πλατφόρμες όπως το twitter η υπηρεσία θα σε καλύψει επαρκώς. Το περιβάλλον είναι αρκούντως μινιμαλιστικό, ίσως να μη σε ξενίσει σε μια εποχή που όλα στο Internet τείνουν στο "άπλωμα" αλλά τη δουλειά του την κάνει αρκετά συμπαθητικά. Δώσε του μια ευκαιρία, δεν έχεις άλλωστε να χάσεις και τίποτα.

FACEBOOK,TWITTER,SOCIAL MEDIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home