deasy podcast νο6 - Γκουντ Φέλας: Αν δεν ήμασταν και κρυωμένοι...

Με τον Περικλή στο κρεβάτι του πόνου στο Γκουντ Φέλλας αυτής της εβδομάδας συμμετέχει ο  Δημήτρης Μαλλάς, που μαζί με τον εμένα-δεν-με-αγγίζουν-οι-ιοί Νίκο Μουμούρη ξεκίνησαν και σταματημό δεν είχαν. 

Αίγυπτο θέτε; Εχουμε. IPv6 θέτε; Κι απ' αυτό έχουμε. Android, Symbian θέτε; Μόλις μας ξεφόρτωσαν τρία κασόνια, έχουμε και απ' αυτά. Μουσική; Ε καλά, σιγά μην δεν έχουμε μουσική. Μόνο ένα πράγμα μη μας ζητήσετε - Περικλή. Δεν είχαμε σήμερις, από βδομάδας πάλε να γιάνει το παλικάρι. Μια βραχνιασμένη όμως καλησπέρα από τον ίδιο θα την ακούσετε, αμέσως μετά το σήμα της εκπομπής. Έτσι, για να διαπυστώσετε και εσείς πόσο κρυωμένο ήταν το παλικάρι μας...

Σε αυτό το podcast επιχειρήσαμε να ρίξουμε φως σε μερικά άλυτα μυστήρια. Πού χάθηκε το IPv5; Υπάρχουν ακυρωτές λογαριασμών για τους μακαρίτες στο Facebook και στα λοιπά συστήματα κοινωνικής δικτύωσης; Αραγε, αν κάποιος αρχίσει να ασχολείται με όλες τις πλατφόρμες social media της οικουμένης θα του μείνει χρόνος για να κάνει ο,τιδήποτε άλλο μέσα στο 24ωρο; Τελικά, του Αγίου Βαλεντίνου αγοράζουμε iPad ή τσάντες τους στην καλή μας; Και αν έχουμε καλό; Μετράει το μέγεθος και αν ναι πού (και μην πάει ο νους σας εκεί που θέλει να πάει)

Οπως καταλαβαίνετε είναι ένα podcast που μπορεί να μην σας αφήσει με απορίες. Εμάς πάντως μας άφησε... χορτάτους.

 

DEASY PODCAST,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home