Εντολοδόχοι

Deasy @ 31.01.2014
Εντολοδόχοι
(φωτογραφία αρχείου)

Να'ναι καλά το sidebar που μας βοηθά να βρίσκουμε τον μίτο στον λαβύρινθο των δημοσιεύσεων.

Που λες, τις τελευταίες ημέρες και σε έναν αρκετά μεγάλο βαθμό έπεσε μια σχετική καζούρα με τη (μονο)μανία της κυβέρνησης να πιστώνει πολλές από τις ενέργειές της σε παρεμβάσεις του πρωθυπουργού. Το "με εντολή Σαμαρά" έχει γίνει σλόγκαν και αν συνεχιστεί αυτό το γαϊτανάκι ο Τσακ Νόρις θα αντιμετωπίσει ένα σοβαρό αντίπαλο.

Οι αναφορές δεν έφτασαν σε κάποια τρομακτική κορύφωση, αντίθετα υπάρχει μια σταθερή ροή 800-2.000 μνυμάτων σε ημερήσια βάση που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταπιάνονται με τις εντολές που δίνει (ή φέρεται να δίνει) ο Αντ. Σαμαράς. Η ατυχία (ή η τύχη) αυτής της κυβέρνησης είναι ότι συνέπεσε χρονικά με την αυξανόμενη χρήση του twitter για πολιτικό σχολιασμό, όχι πως του έλειπε κάτι τέτοιο τα προηγούμενα χρόνια αλλά ειδικά την τελευταία τριετία το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο έχει έντονα χαρακτηριστικά παλιού... καφενείου με δεξιούς και αριστερούς να στήνουν ομηρικές μάχες.

Αυτά όσον αφορά την πολιτική επικαιρότητα. Επιστρέφουμε, όμως, σε ένα hashtag που είναι από τα πιο χρήσιμα του ελληνικού διαδικτύου. Το #aggeliesergasias, στο οποίο έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν και που διατηρεί το ενδιαφέρον και την τροφοδότησή του με μηνύματα. Για κάθε μέρα της εβδομάδας που ετοιμάζεται να μας αφήσει "μετρήσαμε" μέχρι και 1.000 αναφορές. Με μια λέξη, εξαιρετικά...

SOCIAL MEDIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home