Ο Elon Musk ο νέος κάτοχος της θρυλικής Lotus του James Bond

Θέλει να τη μετατρέψει σε ένα πραγματικό «υποβρύχιο» αυτοκίνητο

Deasy @ 21.10.2013
Ο Elon Musk ο νέος κάτοχος της θρυλικής Lotus του James Bond

Ο Elon Musk, ο ιδιοκτήτης της Tesla Motors είναι τελικά και ο νέος κάτοχος της θρυλικής Lotus από το «Ο κατάσκοπος που με αγάπησε» της σειράς ταινιών James Bond, η οποία στην συγκεκριμένη ταινία εμφανίζεται να μετατρέπεται από ένα κανονικό τετράτροχο σε ένα «υποβρύχιο» αυτοκίνητο.

Παρά το γεγονός ότι το όνομα του νέου κατόχου παρέμενε μυστήριο για πολύ καιρό, μετά τον πλειστηριασμό της Lotus, o Elon Musk επιβεβαίωσε πριν από λίγες ημέρες ότι είναι αυτός εκείνος που κατέβαλλε σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια για να αποκτήσει το αυτοκίνητο του δημοφιλούς «Άγγλου πράκτορα».

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο βέβαια από την επιβεβαίωση του κ. Musk είναι το γεγονός ότι στο σχετικό email του αναφέρει ότι έχει σχέδια να μετατρέψει την Lotus σε ένα πραγματικό αμφίβιο αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και τεχνογνωσία της Tesla στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η είδηση όπως είναι γεγονός είχε θέση στα δελτία ειδήσεων σε όλον τον κόσμο, ενώ έχει τουλάχιστον χιούμορ ο σχολιασμός των δύο παρουσιαστών στο CNBC, οι οποίοι ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι «γι’ αυτό ο άνθρωπος (υπονοώντας τον Elon Musk) παραμένει εργένης. Για να μπορεί να αποκτά ένα αυτοκίνητο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, το οποίο δεν δουλεύει, χωρίς να έχει κρεβατομουρμούρα από τη γυναίκα του».

 

ELON MUSK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home