Στο iBookstore τα ebooks των Εκδόσεων Μεταίχμιο

Deasy @ 14.09.2012
Στο iBookstore τα ebooks των Εκδόσεων Μεταίχμιο

Τις διαφορετικές λύσεις διανομής των ψηφιακών βιβλίων προσπαθούν να ανακαλύψουν οι εγχώριοι εκδοτικοί οίκοι. Έτσι, οι Εκδόσεις Μεταίχμιο ανακοίνωσαν ότι τα ηλεκτρονικά τους βιβλία είναι πλέον διαθέσιμα και στο iBookstore της Apple.

Οι χρήστες θα πρέπει να πατούν τη λέξη-κλειδί «Metaichmio» προκειμένου να δουν τι έχει «ανέβει» σε ψηφιακή μορφή. Πάντως, στα ebooks που διαθέτουν οι Εκδόσεις Μεταίχμιο περιλαμβάνονται μυθιστορήματα σπουδαίων ελλήνων συγγραφέων, όπως το μπεστ σέλερ Ιμαρέτ του Γιάννη Καλπούζου και το βραβευμένο μυθιστόρημα του Αλέξη Πανσέληνου Σκοτεινές επιγραφές (Βραβείο Μυθιστορήματος από το περ. ΔΙΑΒΑΖΩ), αστυνομικά μυθιστορήματα και θρίλερ από κορυφαίους εκπροσώπους του είδους (Jo Nesbo, Camilla Lackberg, Ίαν Ράνκιν, Τζίλιαν Φλιν) και πολλά ακόμα βιβλία σε μορφή epub. Ο κατάλογός θα εμπλουτίζεται συνεχώς

Ακόμη, οι Εκδόσεις Μεταίχμιο ανακοίνωσαν πως η σειρά ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, που περιλαμβάνει βιβλία γραμμένα από έμπειρους παιδαγωγούς τα οποία προετοιμάζουν το παιδί με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο για την επόμενη τάξη (από το Νηπιαγωγείο έως τη ΣΤ΄ Δημοτικού), καθώς και τα βιβλία Πώς έμαθε η γάτα να διαβάζει; (συγγραφείς: Καλλιόπη Κύρδη, Τατιάνα Σπανέλλη, Ντόρα Τσιαγκάνη), Μαθαίνω τα γράμματα και Μαθαίνω τους αριθμούς της Άννας Μιχίδη διατίθενται πλέον και σε ψηφιακή διαδραστική μορφή για iPad μέσω της εφαρμογής «Παιδικά Βιβλία», που αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα αγοράς και ανάγνωσης διαδραστικών παιδικών βιβλίων.

Επίσης, οι κωμωδίες του Αριστοφάνη σε κόμικς διατίθενται πλέον και σε ψηφιακή μορφή για iPad μέσω της εφαρμογής LΚόμιξ που αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα αγοράς και ανάγνωσης ελληνικών κόμικς. Σε αυτήν μπορείτε να βρείτε ήδη πέντε από τις διάσημες και πολύ πετυχημένες κωμωδίες του Αριστοφάνη σε κόμικς σε διασκευή του Τάσου Αποστολίδη και εικόνες του Γιώργου Ακοκαλίδη (Εκκλησιάζουσες, Θεσμοφοριάζουσες, Ειρήνη, Βάτραχοι, Αχαρνείς), τόσο τις ελληνικές όσο και τις αγγλικές εκδόσεις.

Αυτή τη στιγμή οι δύο παραπάνω εφαρμογές είναι διαθέσιμες για iPad, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμες και για Windows και Android.

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο διαθέτουν μέχρι σήμερα 300 e-books (σε epub και pdf) από το ebooks.metaixmio.gr, καθώς και από άλλα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία. Τα ηλεκτρονικά μας βιβλία είναι κλειδωμένα με Adobe DRM και διαβάζονται από εφαρμογές σε tablet PC, κινητά και υπολογιστές που υποστηρίζουν το κλείδωμα της Adobe.

 

E-BOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home