Πυκνά σύννεφα στο Public στο The Mall

Βρέχει δεδομένα την Πέμπτη 26 Απριλίου

Deasy @ 19.04.2012
Πυκνά σύννεφα στο Public στο The Mall

Πυκνές νεφώσεις τεχνολογίας αναμένονται την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 6 το απόγευμα πάνω από το κατάστημα Public στο The Mall Athens στο Μαρούσι. Σύμφωνα με το δελτίο προγνώσεων αναμένονται ισχυρές βροχές ιδεών με τη θερμοκρασία όμως να παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Τα καταστήματα Public και το deasy.gr σε προσκαλούν σε μια εκδήλωση με αντικείμενο το Cloud computing. Τη νέα λύση που σε βοηθάει να έχεις δωρεάν, γρήγορα, παντού και πάντα πρόσβαση στα δεδομένα σου. Τη λύση που σε αποδεσμεύει από κάθε λογής συσκευή (π.χ. τον προσωπικό σου υπολογιστή, τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους) διατηρώντας τα δεδομένα σου προσβάσιμα όπου κι αν βρίσκεσαι. Μέσω του cloud computing μπορείς να ανακτήσεις τις φωτογραφίες, τα τραγούδια σου αλλά και κάθε λογής αρχεία, όπου και αν βρίσκεσαι, σε όποια συσκευή και αν βρεθεί στα χέρια σου.

Έλα στο Public στο The Mall Athens να μάθεις πως, να μάθεις τις λύσεις και τις δυνατότητες που σου προσφέρει το cloud computing. Σε περιμένουμε με διάθεση να λύσουμε όποιες απορίες έχεις. Μην το χάσεις!

Εφόσον θέλεις να παρακολουθήσεις την εκδήλωση είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής, εξασφαλίζοντας τη δική σου θέση, καθώς λόγω του περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί προτεραιότητα στους φίλους που έχουν ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Public στο The Mall Athens στο Μαρούσι, την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 6 το απόγευμα. Σε περιμένουμε!!!

Για να μπεις στη φόρμα συμμετοχής στην εκδήλωση πάτα εδώ

CLOUD COMPUTING,PUBLIC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home