Δημιουργήστε το δικό σας ...ασανσέρ

Deasy @ 17.02.2012
Δημιουργήστε το δικό σας ...ασανσέρ

Στον κόσμο της… εικονικής πραγματικότητας εισάγει τους πελάτες της η βιομηχανία ανελκυστήρων Kleemann, μέσω της καινοτόμας εφαρμογής «Design your Lift».

Πρόκειται για ένα virtual showroom, που προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να σχεδιάσει ο ίδιος το θάλαμο του ανελκυστήρα του, επιλέγοντας προϊόντα από όλα τα μοντέλα της Kleemann, με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς υλικών. Η εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να «παίξει» με τα υλικά, τα χρώματα και τις επιλογές design που προσφέρει η εταιρεία, δημιουργώντας τον ανελκυστήρα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στην αισθητική του.

Επίσης, η βορειοελλαδίτικη εταιρεία διαθέτει τη δική της εφαρμογή για iPhone, ονόματι Lift Tester. Η συγκεκριμένη εφαρμογή παρέχει σε ειδικούς του κλάδου, αλλά και τελικούς χρήστες ανελκυστήρων τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ποιότητας της κίνησης, μετρώντας δεδομένα όπως ταχύτητα, επιτάχυνση, μικροδονήσεις και θόρυβο, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Τα παραπάνω δεδομένα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της συνολικής λειτουργίας του ανελκυστήρα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home