Huawei Valentine’s edition: Δείξτε την αγάπη σας με ένα μοναδικό δώρο για τους αγαπημένους σας!

Το ετήσιο δίλημμα των δώρων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι επιτέλους και πάλι εδώ.

Deasy @ 13.02.2024
Huawei Valentine’s edition: Δείξτε την αγάπη σας με ένα μοναδικό δώρο για τους αγαπημένους σας!

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το δώρο σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ίσως αξίζει να δώσετε στο ιδιαίτερο άτομο σας ένα τεχνολογικό δώρο. Έτσι, ξέρετε ότι η αγάπη σας και η φροντίδα συνεχίζεται με τον πιο απτό τρόπο. Ευτυχώς, θα μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες ειδικές προσφορές από τη Huawei, η οποία ξεκίνησε την παγκόσμια καμπάνια Fashion for Love για να γιορτάσει με στυλ την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Huawei πλέον επαναπροσδιορίζει τα wearable προϊόντα της, επεκτείνοντας τη λειτουργικότητά τους και διαμορφώνοντάς τα ως αξεσουάρ με τα οποία οι χρήστες μπορούν πλέον να κάνουν μια δήλωση στυλ.

Παρακάτω θα βρείτε δελεαστικές προσφορές σε wearables και προϊόντα τεχνολογίας για την ημέρα  του Αγίου Βαλεντίνου που θα μπορείτε να απολαύσετε για περιορισμένο χρονικό διάστημα!


Μοιραστείτε τις στιγμές σας με τους αγαπημένους σας και τα wearables της Huawei

Εδώ λοιπόν έρχεται μια εντελώς νέα σχέση - αυτή με το smartwatch σας. Οι έξυπνες συσκευές ενθαρρύνουν έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής, παρουσιάζοντας στους χρήστες αποτελέσματα και προκλήσεις ενισχύουν την αίσθηση της επίτευξης. Το HUAWEI WATCH GT 4 είναι το πρώτο smartwatch της Huawei που παρουσιάζει το Stay Fit, μια εφαρμογή διαχείρισης υγείας που χρησιμοποιεί δεδομένα υγείας σε πραγματικό χρόνο για να βοηθήσει τους χρήστες να διαχειριστούν τόσο τα αποτελέσματα της προπόνησής τους, όσο και την πρόσληψη θερμίδων, δίνοντας στους χρήστες πιο ολιστικές συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σώματός τους για καλύτερη διαχείριση του βάρους τους.

Το HUAWEI WATCH GT 4 αξιοποιεί προηγμένους αλγορίθμους για τη σύνθεση δεδομένων με βάση τις πληροφορίες που προέρχονται από τον χρήστη, παρέχοντάς του ενημέρωση για την υγεία του, προσαρμοσμένη στις ατομικές του ανάγκες, ενώ είναι συμβατό με iOs και Android συσκευές, όπως όλα τα smartwatches της Huawei. Είτε πρόκειται για να σας υπενθυμίσει να ενυδατώνεστε, να σας προτείνει τρόπους άσκησης ή να σας δώσει συμβουλές ευεξίας, ο εξατομικευμένος χαρακτήρας αυτών των πληροφοριών ενισχύει την ικανότητα λήψης αποφάσεων για την υγεία σας και σας κρατά επίσης ενεργούς για να πετύχετε τους σχετικούς στόχους σας. Αυτή η προσέγγιση για τη διαχείριση της καθημερινότητας όχι μόνο ελαφραίνει τα ατομικά βάρη, αλλά ενισχύει και τον δεσμό μεταξύ των συντρόφων. Η αίσθηση της ομαδικότητας σε μια σχέση προάγει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που επηρεάζει θετικά την ψυχική ευεξία. Όπως φαίνεται στα αποτελέσματα της έρευνας υγείας της Huawei, το 76% των χρηστών smartwatch συμφωνούν ότι αυτό  είχε θετικό αντίκτυπο την ψυχική τους υγεία.

Κάντε δώρο στον εαυτό σας ή στο αγαπημένο σας πρόσωπο το νέο stylish smartwatch HUAWEI WATCH GT4 41mm (White Leather Strap, Gold Milanese Strap, Steel Stainless Steel Strap) ή το HUAWEI WATCH GT4 46mm (Black Strap, Woven Strap & Stainless Steel Strap με έκπτωση!

H συμβίωση με κάποιον επιφέρει πλήθος πλεονεκτημάτων για την ψυχική και σωματική υγεία. Η συναισθηματική υποστήριξη, η συντροφικότητα, οι κοινές ευθύνες και οι υγιέστερες καθημερινές συνήθειες που προωθούνται από τις σχέσεις συμβίωσης δημιουργούν ένα θετικό περιβάλλον που συμβάλλει σε μια πιο βιώσιμη και ικανοποιητική ζωή. Ο δεσμός που δημιουργείται μέσω κοινών δραστηριοτήτων και αμοιβαίας φροντίδας ενισχύει όχι μόνο την ψυχική  αλλά και τη σωματική υγεία, τονίζοντας τη σημασία των ουσιαστικών δεσμών στην προώθηση μιας ολιστικής αίσθησης ευεξίας.

Για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένο στυλ και υψηλή τεχνολογία σε προσιτές τιμές, υπάρχει το HUAWEI WATCH GT3. Ένα ρολόι που αναδεικνύει την απλότητα σε αριστούργημα κομψότητας και κορυφαίων καινοτόμων χαρακτηριστικών και λειτουργιών, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ακριβή παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και μέτρησης καρδιακού ρυθμού. Μπορείτε να βρείτε το HUAWEI WATCH GT3 Pro 46mm σε μοναδική τιμή!

Για όσους θέλουν έναν πιο απλό σχεδιασμό, το HUAWEI WATCH FIT 2 στην έκδοση Silicone Strap είναι για εσάς διαθέσιμο σε τιμή που συναρπάζει. Είναι ένα ρολόι ειδικά σχεδιασμένο για νέους που αγαπούν την τεχνολογία και τη μόδα και συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά φυσικής κατάστασης και υγείας με μια πληθώρα επιλογών σε χρώματα και προσόψεις.

Τα έξυπνα τεχνολογικά gadgets, όπως το HUAWEI WATCH GT 4, το HUAWEI GT3 και το HUAWEI WATCH FIT 2, μπορούν να είναι ο τεχνολογικός σας σύμμαχος που, μαζί με τους ανθρώπους της ζωής σας, θα σας βοηθήσουν να φτάσετε σε όποιον στόχο θέλετε να θέσετε.

Για να ολοκληρώσετε το οικοσύστημά σας, τα ακουστικά, HUAWEI FreeBuds SE 2, HUAWEI FreeBuds 5i & HUAWEI FreeBuds 5 με κρυστάλλινο ήχο, ώστε να απογειώσετε την εμπειρία σας. Προσαρμόζουν τον ήχο λαμβάνοντας υπόψη την εφαρμογή, την κατάσταση χρήσης και το επίπεδο έντασης, ενώ έρχονται με μοναδικές θήκες για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Παράλληλα, απελευθερώστε τον καλλιτέχνη από μέσα σας  με το κορυφαίο  smartphone της HUAWEI P60 Pro με την Ultra Lighting Telephoto Camera και τις δημιουργικές δυνατότητές του, όπως η λειτουργία Super Moon.

Τα προϊόντα προσφέρονται σε προνομιακές τιμές από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei έως 29 Φεβρουαρίου!


Νέα έρευνα της Huawei αναδεικνύει το πώς οι σχέσεις επηρεάζουν την ψυχική και σωματική υγεία

Μια πανευρωπαϊκή έρευνα σχετικά με τον βαθμό ενημέρωσης, τα στερεότυπα και τις συμπεριφορές γύρω από θέματα υγείας, που επικρατούν στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό διεξήγαγε η Huawei. Η μελέτη παρουσιάζει νέα, ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το πώς η συμβίωση μπορεί να ωφελήσει τόσο την ψυχική ευεξία όσο και τη συνολική σωματική υγεία.

Η συμβίωση με κάποιον μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική υγεία για διάφορους λόγους. Η συντροφικότητα και η συναισθηματική υποστήριξη που παρέχει ένας σύντροφος συμβάλλουν στην αίσθηση ασφάλειας και της ολότητας, ενισχύοντας τα θετικά αποτελέσματα για την ψυχική υγεία. Επιπλέον, οι κοινές ευθύνες και η αμοιβαία φροντίδα μπορούν να οδηγήσουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και σε μειωμένα επίπεδα άγχους που σχετίζονται με σωματικούς παράγοντες. Ενώ το 47% του ευρωπαϊκού πληθυσμού που συμμετείχε στην έρευνα παραδέχτηκε ότι δεν είναι ικανοποιημένο από τη φυσική του κατάσταση, όπως φανερώνουν τα ευρήματα του “Huawei Health Survey”, οι άνθρωποι που συγκατοικούν παρουσιάζουν σημαντικά καλύτερα επίπεδα ψυχικής υγείας, αφού η συντροφικότητα φαίνεται να σχετίζεται άμεσα με την άντληση μεγαλύτερης  σωματικής και ψυχικής ικανοποίησης στην καθημερινότητα.

Η συναισθηματική υποστήριξη που προκύπτει από τη συμβίωση με κάποιον, είτε πρόκειται για ενήλικες είτε για παιδιά, παίζει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της ψυχικής υγείας. Αυτή η συναισθηματική σύνδεση βοηθά τα άτομα να αντιμετωπίσουν καλύτερα το στρες και το άγχος, καθώς και άλλα ζητήματα ψυχικής υγείας. Η παρουσία ενός υποστηρικτικού συντρόφου μπορεί να ανακουφίσει το αίσθημα μοναξιάς και να προσφέρει μια αίσθηση ολότητας, η οποία είναι απαραίτητη για την ψυχική σταθερότητα.

Επιπλέον, το αίσθημα συντροφικότητας που δημιουργείται από την συμβίωση με έναν άνθρωπο μπορεί να λειτουργήσει ως ρυθμιστικός παράγοντας ενάντια στις αρνητικές επιπτώσεις της σύγχρονης καθημερινότητας. Είτε όταν γιορτάζετε τις επιτυχίες, είτε όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, η ύπαρξη ενός συντρόφου ζωής για να μοιραστείτε αυτές τις εμπειρίες σας καθιστά πιο ανθεκτικούς. Οι αστείες στιγμές, οι συζητήσεις και η αμοιβαία κατανόηση συμβάλλουν, ώστε να δημιουργηθεί ένα θετικό συναισθηματικό περιβάλλον, το οποίο λειτουργεί αντισταθμιστικά προς τις επιπτώσεις της καθημερινής έντασης. Επιπλέον, τα οφέλη της συμβίωσης με κάποιον επεκτείνονται πέρα από τη συναισθηματική υποστήριξη και σε πρακτικά πλεονεκτήματα που μπορούν να ενισχύσουν τη συνολική υγεία.

Παρατηρείται ότι τα άτομα που έχουν ικανοποιητικές, μακροχρόνιες σχέσεις εμφανίζουν πιο συχνά χαμηλότερα επίπεδα ορμονών του στρες και βελτιωμένη καρδιαγγειακή υγεία. Η συναισθηματική ασφάλεια και η σταθερότητα που παρέχει ένας υποστηρικτικός σύντροφος συμβάλλουν σε αυτά τα θετικά αποτελέσματα για την υγεία. Τα μειωμένα επίπεδα στρες που συνδέονται με μια ευτυχισμένη σχέση μπορεί να έχουν αλληλένδετες επιπτώσεις σε διάφορους παράγοντες της σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Επιπρόσθετα, οι σύντροφοι μπορούν να ενθαρρύνουν και να παρακινήσουν ο ένας τον άλλον να υιοθετήσουν πιο υγιεινές συνήθειες, όπως τακτική άσκηση, υγιεινή διατροφή και επαρκή ύπνο. Ένας υποστηρικτικός σύντροφος μπορεί να μας κινητοποιήσει, προκειμένου να θέσουμε προτεραιότητα στην υγεία και σωματική ευεξία μας σε προτεραιότητα.

ΑΓΟΡΕΣ,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home