Με τη σειρά Samsung Galaxy S23 κάθε νύχτα μένει αξέχαστη

Advertorial @ 21.04.2023
Με τη σειρά Samsung Galaxy S23 κάθε νύχτα μένει αξέχαστη

Θυμήσου πόσες και πόσες φορές προσπάθησες με την κάμερα του κινητού σου να τραβήξεις μια φωτογραφία ή ένα video από μια νυχτερινή βόλτα και τα αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα ήθελες. Θυμήσου πόσες άλλες βραδιές ίσως να μην προσπάθησες καν να αποτυπώσεις μια μαγική στιγμή της γιατί δεν πίστεψες στις φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής σου.

Όχι πια! H νέα σειρά Galaxy S23 ήρθε για να κάνει κάθε βραδιά σου επική, να σου επιτρέπει να αποτυπώσεις όλες τις ξεχωριστές στιγμές της με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και να τη διατηρήσεις για πάντα στη μνήμη σου. Τη δική σου και του κινητού σου. Τα νέα Samsung Galaxy S23 επαναπροσδιορίζουν τη νυχτερινή φωτογράφιση, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού που επικρατούν στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Σε μια βόλτα έξω σε ένα υποφωτισμένο πάρκο, σε ένα μπαρ ή σε μια συναυλία με τον άστατο φωτισμό που εναρμονίζεται με τη μουσική. Στη νέα αυτή εποχή της νυχτερινής φωτογράφισης, η κάμερα του Galaxy S23 Ultra μπορεί να προσφέρει την πιο φωτεινή και καθαρή φωτογραφία σε αυτές τις συνθήκες, από κάθε άλλη κάμερα σειράς Galaxy S.

Από τη λειτουργία Πορτρέτο στη selfie κάμερα, έως τις εξαιρετικά πλούσιες επιλογές στους τέσσερις φακούς στην πλάτη της συσκευής. Η πρώτη, η selfie δημιουργεί ξεχωριστά πορτρέτα με όμορφη αίσθηση βάθους και βελτιωμένο bokeh και δυνατότητες AI, αναλύοντας με ακρίβεια την απόσταση των αντικειμένων και διαχωρίζοντας το πορτρέτο μας από το φόντο. Η κύρια κάμερα προσφέρει τις πιο ζωντανές φωτογραφίες χάρη στον πολύ φωτεινό και πρώτο αισθητήρα της Samsung στα 200MΡ. Συνδυαστικά, η αυτόματη λειτουργία μείωσης θορύβου και της επεξεργασίας πολλαπλών καρέ για τη δημιουργία της τελικής εικόνας με την καλύτερη ποιότητα. Όμως οι επικές στιγμές δεν είναι μόνο στατικές, αλλά και… κινούμενες, χάρη στο κινηματογραφικού επιπέδου video που μπορεί να προσφέρει το Galaxy S23 Ultra.

Όσοι ζητούν ακόμα παραπάνω στο Galaxy S23 Ultra θα βρουν την εφαρμογή Expert RAW. Ένα app που απευθύνεται στους ενθουσιώδεις φωτογράφους, απογειώνοντας τις δυνατότητες της κάμερας της συσκευής. Μέσω του Expert RAW οι χρήστες μπορούν να έχουν όλη τη λεπτομέρεια μιας εικόνας, πιο ζωντανά χρώματα, ακόμα πιο δυναμικό εύρος και βέβαια πολλές περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας της εικόνας.

Το κερασάκι στην τούρτα αυτής της νέας εφαρμογής είναι η δυνατότητα αστροφωτογράφησης. Ναι, καλά διάβασες. Με το Galaxy S23 Ultra και το Expert RAW μπορείς να αποτυπώσεις εικόνες από το νυχτερινό ουρανό που μόνο με επαγγελματικές κάμερες πίστευες μέχρι τώρα ότι θα το κατάφερνες. Απομακρύνσου από τα φώτα της πόλης, στήσε ένα μικρό ή μεγάλο τρίποδο, ρύθμισε την κάμερα στον προσανατολισμό που θέλεις (η κάμερα σου δείχνει ποιον αστερισμό στοχεύεις), επέλεξε το χρόνο έκθεσης και θα πάρεις πίσω μια θαυμάσια εικόνα.

 

Παραγωγικότητα στο μέγιστο

Όμως και τα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy S23 έρχονται να προσφέρουν μια premium εμπειρία για κάθε ανάγκη. Για τους δημιουργούς περιεχομένου, για τους gamers, για τους επαγγελματίες χρήστες.

Η σειρά  Galaxy S23 μπορεί να ανταποκριθεί σε όλους τους ρόλους, σε όλους τους τύπους χρηστών, χάρη στον εντυπωσιακό εξοπλισμό τους και τις επιδόσεις τους. Και βέβαια όλα ξεκινούν από την επιλογή της Samsung να προσφέρει την πιο ισχυρή και αποτελεσματική επεξεργαστική πλατφόρμα που έχει υπάρξει ποτέ σε ένα τηλέφωνο Samsung Galaxy (Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy), διασφαλίζοντας ότι κάθε task, κάθε εφαρμογή, θα εκτελείται πιο γρήγορα, με μεγαλύτερη απόκριση και με τη λιγότερη δυνατή επιβάρυνση στη μπαταρία της συσκευής. Σε συνδυασμό με την πλούσια μνήμη RAM η Samsung κατάφερε στα νέα μοντέλα της να προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα αυτονομίας, πολύ μεγαλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Έτσι μπορούν να υπόσχονται πολύωρο gaming ή streaming video περιεχόμενο, χωρίς το άγχος της διακοπής για επαναφόρτιση.

Μαζί με όλα τα παραπάνω η Samsung έρχεται να προσφέρει αρκετούς επιπλέον λόγους για να επιλέξετε ένα Samsung Galaxy S23 ως το επόμενο smartphone. Τέσσερις μήνες δωρεάν συνδρομής στην υπηρεσία YouTube Premium*, και 100GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο One Drive** αποτελούν μερικές από τις παροχές που συνθέτουν τη βεντάλια προνομίων της επιλογής ενός Galaxy S23.

Τη νέα σειρά Galaxy S23 μπορείτε να τη βρείτε στο Samsung.com/gr

*Ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Εξαργύρωση στην εφαρμογή YouTube εντός ορισμένων χρονικών διαστημάτων. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3LqGz1J. YouTube σήμα της Google LLC.

**Ισχύει μόνο για νέους χρήστες έως 31.12.2023, για επιλεγμένα Galaxy smartphones. Εξαιρούνται ορισμένοι χρήστες. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3yGGCis

 

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

SAMSUNG GALAXY S23,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home