Samsung Galaxy S22 Ultra: η πιο premium εμπειρία της σειράς S

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε. @ 25.05.2022
Samsung Galaxy S22 Ultra: η πιο premium εμπειρία της σειράς S

Σε κάθε μεγάλο λανσάρισμα μιας νέας σειράς smartphone οι εταιρείες ακολουθούν μια κλασική πλέον συνταγή. Ένα μοντέλο βάσης, έπεται το μεγαλύτερο από αυτό και ακόμα ένα τρίτο, το μεγαλύτερο και καλύτερο της εκάστοτε σειράς. Κάθε ένα από τα παραπάνω έρχεται με συγκεκριμένες αναβαθμίσεις, δημιουργώντας ένα πιο ελκυστικό πακέτο εξοπλισμού και χαρακτηριστικών για τον καταναλωτή.

Φέτος, η Samsung αποφάσισε να αλλάξει τους κανόνες. Το Galaxy S22 Ultra δεν είναι απλά ένα αναβαθμισμένο, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Galaxy S22, αλλά μια συσκευή εκπληκτική και ξεχωριστή. Το Galaxy S22 Ultra προσφέρει μια ολοκληρωμένη premium εμπειρία, στην οποία δύσκολα μπορεί να αντισταθεί ο απαιτητικός καταναλωτής.


Το πρώτο Galaxy S με S-Pen

Με το Galaxy S22 Ultra η Samsung ανεβάζει θεαματικά τον πήχη της νέας της σειράς. Είναι το πρώτο Galaxy S smartphone που ενσωματώνει τη γραφίδα S Pen, ένα χαρακτηριστικό που κληρονομεί από τα Galaxy Note, ένα χαρακτηριστικό που τόσο λάτρεψε το φανατικό κοινό της συγκεκριμένης σειράς

Με το Galaxy S22 Ultra η Samsung ανεβάζει τον πήχη της νέας σειράς. Είναι το πρώτο Samsung Galaxy S smartphone που ενσωματώνει τη γραφίδα S Pen, ένα χαρακτηριστικό που κληρονομεί από τα Galaxy Note, ένα χαρακτηριστικό που τόσο λάτρεψε το κοινό της συγκεκριμένης σειράς.

Το νέο S-Pen είναι πιο γρήγορο κατά 70%, αφήνοντας μια εξαιρετικά φυσική αίσθηση, όμοια με εκείνη που αφήνει ένα κλασικό στυλό σε ένα χαρτί. Με το S Pen και το λειτουργικό της Samsung οι χειρόγραφες σημειώσεις αναγνωρίζονται και μετατρέπονται αυτόματα σε ψηφιακό κείμενο. Μπορείτε επίσης να κυκλώσετε σημεία, πληροφορίες που βρίσκετε σε αρχεία ή στο Internet και να τα μοιραστείτε με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Η «μαγική» γραφίδα του S-Pen λειτουργεί επίσης ως remote control για διάφορες εφαρμογές (ναι και για την κάμερα).

Πάνω από όλα όμως, το S-Pen είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για κάθε digital artist, προσφέροντάς του ένα απολαυστικό καμβά δημιουργικότητας κάθε στιγμή της ημέρας..

 

Τα πιο ζωντανά χρώματα σε οθόνη και κάμερα

H εμπειρία του S Pen θα ήταν «μισή», αν το Galaxy S22 Ultra δε «συνοδευόταν» από την απολαυστική οθόνη με την οποία φρόντισε να το εξοπλίσει η Samsung. Η κορεατική εταιρεία πιστοποιεί για μια ακόμα φορά, ότι στο συγκεκριμένο τομέα διαθέτει μια εκπληκτική τεχνογνωσία και η οθόνη του Galaxy S22 Ultra είναι η αποθέωση των ζωντανών χρωμάτων, της λεπτομέρειας και της φωτεινότητας.

Η οθόνη Τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X, προσφέρει πλούσια χρώματα, ενώ χάρη στο Vision Booster ο κάτοχος του Galaxy S22 Ultra θα πει αντίο στο θάμπωμα που μπορεί να δημιουργεί το έντονο φως του ήλιου. Η οθόνη του Galaxy S22 Ultra έρχεται να ικανοποιήσει κάθε τύπο χρήστη: οι φίλοι της παρακολούθησης σειρών και ταινιών θα απολαύσουν την άκρως ρεαλιστική εικόνα που παίρνουν πίσω, οι gamers το ρυθμό των 120Hz που υποστηρίζει και όσοι πλοηγούνται ώρες στο Internet το μεγάλο μέγεθός της, που φθάνει τις 6,8 ίντσες.

Και οι φίλοι της φωτογραφίας ή του video; Το Galaxy S22 Ultra έρχεται να προσφέρει ένα εξαιρετικά πλούσιο πακέτο για φαντασμαγορικές λήψεις, μέρα και νύχτα. Η τετραπλή κύρια κάμερα, με μέγιστη ανάλυση 108MP, το νέο smartphone της Samsung θα σας χαρίσει υπέροχες φωτογραφίες τοπίου, στιγμιότυπα της καθημερινότητάς σας, κοντινά πορτρέτα φίλων, αποδίδοντας μοναδικά τα χρώματα του κάδρου σας. Ακόμα και τις βραδινές ώρες, μέσω του Nightography και του μεγάλου αισθητήρα, το φως αποδίδεται σε κάθε φωτογραφία με τέτοιο τρόπο, ώστε κάθε λήψη να μοιάζει σα να βγήκε από ταινία.

Ανάλογο είναι και το αποτέλεσμα στη λήψη video, χάρη στον αυτόματο ρυθμό καρέ, ο οποίος ανιχνεύει τον φωτισμό και αλλάζει αυτόματα στη βέλτιστη ταχύτητα καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ταυτόχρονα, ο επεξεργαστής εικόνας καθαρίζει τον ψηφιακό θόρυβο, χαρίζοντας ποιότητα ακόμα και τις βραδινές ώρες. Ο βελτιωμένος σταθεροποιητής εικόνας και η λειτουργία Super HDR, που χαρίζει 64 φορές μεγαλύτερη ένταση στα χρώματα, συμπληρώνουν εντυπωσιακά τις δυνατότητες της ναυαρχίδας της Samsung.


 

Πιο γρήγορο από ποτέ σε επιδόσεις και φόρτιση

Όλα τα παραπάνω δε θα ήταν δυνατά αν η Samsung δεν είχε φροντίσει να εξοπλίσει το Galaxy S22 Ultra με τον καλύτερο και πιο ισχυρό επεξεργαστή που έχει τοποθετήσει ποτέ σε κάποιο smartphone της. Η ισχύς του επεξεργαστή 4nm επηρεάζει σχεδόν κάθε πτυχή του smartphone: προσφέρει απολαυστική πλοήγηση και χρήση απαιτητικών εφαρμογών, συμβάλλει στις επικές νυχτερινές λήψεις, που περιγράψαμε προηγουμένως, προσφέρει απολαυστικό gameplay.

Περισσότερο από όλα, η ισχύς του είναι τέτοια που εξασφαλίζει στο Galaxy S22 Ultra και μεγάλη αυτονομία για να κρατάει όσο και η μέρα σου. Οι αναβαθμισμένες ΑΙ δυνατότητες, που προσαρμόζονται έξυπνα στον τρόπο που χρησιμοποιείτε το smartphone, σε συνδυασμό με τη μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας, χαρίζουν απόλυτη ελευθερία στο χρήστη σε ό,τι κι αν επιλέξει να κάνει με τη συσκευή του. Ακόμα κι όταν έρθει η στιγμή της φόρτισης χάρη στον ταχυφορτιστή των 45W μόλις 10 λεπτά στην πρίζα αρκούν για την παρακολούθηση 50 λεπτών video.

Το Galaxy S22 Ultra είναι εδώ και σου υπόσχεται μια premium εμπειρία χωρίς προηγούμενο. Ανακάλυψέ τη σε όλα τα καταστήματα τεχνολογίας στην Ελλάδα.

SAMSUNG GALAXY S22,SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home