Samsung A52 5G και Α72: awesome καινοτομίες προσιτές σε όλους

Advertorial @ 08.06.2021
Samsung A52 5G και Α72: awesome καινοτομίες προσιτές σε όλους

Ποιο είναι το πραγματικό νόημα της τεχνολογίας; Να παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία στους χρήστες για να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Πολύ περισσότερο οι νέοι χρήστες, οι οποίοι είναι σαφώς πιο έτοιμοι να υιοθετήσουν κάθε νέα χρήσιμη τεχνολογία προς όφελός τους σε όλα τα επίπεδα.

Ένας κανόνας που βρίσκει εφαρμογή σε διάφορες προϊοντικές κατηγορίες και πολύ περισσότερο στα smartphones, το κατεξοχήν εργαλείο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και έκφρασης του νεανικού κοινού.    

Αυτήν την αρχή υπηρετεί εδώ και χρόνια η σειρά Galaxy A της Samsung. Ένα σύνθημα που μετουσίωσε σε πράξη μέσα από τα πολλά μοντέλα της σειράς και αποτέλεσε το συστατικό της επιτυχίας της. Αυτό κάνει και φέτος η φέτος η σειρά Galaxy A smartphones.  


Κάμερα, οθόνη, μπαταρία: οι τρεις πυλώνες

Πιστή στο ραντεβού της Άνοιξης η Samsung φέρνει και φέτος δύο ακόμα αντιπροσωπευτικά smartphones της σειράς Galaxy A. Το Galaxy Α52 5G και το Galaxy A72 με τις εξελιγμένες λειτουργίες τους σε σχέση με τα περσινά μοντέλα της A σειράς, επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν και να εκμεταλλεύονται στο έπακρο όλες τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά στα οποία δίνουν προτεραιότητα. Να επικοινωνούν και να εκφράζονται μέσα από awesome κάμερες, να απολαμβάνουν το περιεχόμενό τους με  εξαιρετική εμπειρία προβολής και πλοήγησης στην οθόνη, αλλά και να εκμεταλλεύονται τη μεγάλη αυτονομία που του προσφέρει η μπαταρία των δύο νέων συσκευών.

To Samsung Galaxy A72 διατίθεται σε τέσσερις επιλογές χρωμάτων

Κάμερα, οθόνη, μπαταρία είναι θα λέγαμε οι τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους έχει “χτίσει” η Samsung τα Galaxy A52 5G και Galaxy A72, που συνδυάζονται βέβαια με δυνατά χαρακτηριστικά στον τομέα της ασφάλειας, του design και της ανθεκτικότητας στην σκόνη και στο νερό. Ειδικότερα:

Το ευέλικτο σύστημα πολλαπλής κύριας κάμερας των δύο νέων μοντέλων παρέχει πλήρη ελευθερία έκφρασης. Ζωντανά και πλούσια χρώματα, μεγάλη λεπτομέρεια χάρη στην ανάλυση των 64ΜΡ, φακοί διαφορετικών εστιακών αποστάσεων (standard, υπερευρυγώνιος, telephoto και macro) που προσφέρουν πλήθος επιλογών αποτύπωσης προσωπικών στιγμών, δημιουργούν μια απολαυστική παλέτα έκφρασης και δημιουργίας περιεχομένου. Παράλληλα, η λειτουργία ΑΙ της κάμερας βελτιώνει το αποτέλεσμα ανάλογα με τη σκηνή που αποτυπώνει ο χρήστης, ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας προσφέρει καθαρές στατικές λήψεις και video, ενώ η νυχτερινή λειτουργία χρησιμοποιεί επεξεργασία πολλαπλών καρέ, με αποτέλεσμα μια φωτεινή εικόνα ακόμα και στο πιο σκοτεινό περιβάλλον. Επιπρόσθετα, χάρη στο 4K Video Snap μπορείτε να απομονώσετε τις καλύτερες στιγμές των video που καταγράφετε σε εικόνες υψηλής ανάλυσης 8ΜΡ, ενώ με τις λειτουργίες AR Emoji και My Filter μπορείτε να προσθέσετε δική σας προσωπική πινελιά στο περιεχόμενο που δημιουργείτε.

Τόσο το Galaxy A52 5G όσο και το Galaxy A72 προσφέρουν πλήρη συνδεσιμότητα με όλο το οικοσύστημα συσκευών της Samsung

Περιεχόμενο που θα απολαύσετε πραγματικά στην Super AMOLED οθόνη της Samsung, που προσφέρει υψηλή ανάλυση αλλά και ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz στο Α52 5G, εξασφαλίζοντας ομαλή πλοήγηση κάθε στιγμή. Η απολαυστική εμπειρία της οθόνης δεν αλλοιώνεται ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους, χάρη στη φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει τα 800nits, ενώ με την  λειτουργία Eye Comfort Shield οι χρήστες μπορούν με τις κατάλληλες ρυθμίσεις  να προσαρμόσουν το μπλε φως που εκπέμπει η οθόνη για να μειώσει την κόπωση των ματιών.

Κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες για πολύωρη χρήση του smartphone, η Samsung έχει προσθέσει στα Samsung Galaxy A52 5G  μια μεγάλη μπαταρία, χωρητικότητας  4.500mAh και στα Galaxy A72 5.000mAh, που εξασφαλίζει στη συσκευή έως και δύο ημέρες αυτονομίας με μέση χρήση**.

Μαζί με όλα τα παραπάνω, τα Samsung Galaxy A52 5G και A72 είναι ανθεκτικά στη σκόνη και το νερό*, ενώ διαθέτουν μεγάλη μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο, surround ήχο, λειτουργία Samsung Knox για προστασία από κακόβουλα προγράμματα και απειλές.

* Τα Galaxy A52, Α52 5G και Α72 έχουν πιστοποίηση IP67. Οι δοκιμές έγιναν σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, χρήση σε πισίνα και νερό με σαπουνάδα. Σε περίπτωση που πέσει υγρό που περιέχει ζάχαρη πάνω στο smartphone, ξεπλύνετε τη συσκευή σε καθαρό, στάσιμο νερό ενώ πατάτε ταυτόχρονα τα πλήκτρα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.

**Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.370 mAh για Galaxy A52, A52 5G και 4.860 mAh για A72, αντίστοιχα. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα των κλήσεων και των μηνυμάτων, τον αριθμό φορτίσεων και πολλούς άλλους παράγοντες.

 

*** Sponsored by Samsung

SMARTPHONES,SAMSUNG GALAXY A52 5G,SAMSUNG GALAXY A72,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home