Samsung: εκφραστείτε ελεύθερα με τη σειρά Galaxy S21 5G

Advertorial @ 24.03.2021
Samsung: εκφραστείτε ελεύθερα με τη σειρά Galaxy S21 5G

Στις αρχές του 2020 κανείς δεν περίμενε τη νέα τροπή που θα έπαιρνε η καθημερινότητα τους επόμενους μήνες. Τηλεργασία και τηλεκπαίδευση, κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μέσω της οθόνης και χωρίς φυσική επαφή, είναι μερικές από τις αλλαγές που όλοι μας υιοθετήσαμε για να «νικήσουμε» την πανδημία.

Προφανώς δεν ήταν εύκολα αλλά χάρη στην τεχνολογία είχαμε τα απαραίτητα εργαλεία για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της εποχής, στις νέες προτεραιότητες, σε ένα νέο τρόπο ζωής. “Το 64% των ατόμων ηλικίας 25-34 πιστεύουν ότι η τεχνολογία τους διευκόλυνε να διατηρήσουν ουσιαστικές σχέσεις με φίλους και συγγενείς”, δείχνει μια ενδιαφέρουσα πρόσφατη μελέτη. Για ένα σημαντικό κομμάτι του κόσμου πολλές από τις νέες συνήθειες που υιοθέτησαν στη διάρκεια των προηγούμενων μηνών θα παραμείνουν. Χαρακτηριστικά, το 50% των Ευρωπαίων που ξεκίνησαν να επικοινωνούν με βιντεοκλήση με φίλους και οικογένεια ή συνήθιζαν να το κάνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, φαίνεται να θέλουν να το συνεχίσουν και μετά την άρση των περιορισμών του lockdown, αναφέρει η ίδια μελέτη. Απαντήσεις που αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι η τεχνολογία τους βοήθησε να διατηρήσουν πραγματικά ουσιαστικές επαφές, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονταν.

Κατά συνέπεια αποκτά προστιθέμενη αξία για τον καθένα μας να παίρνουμε το μέγιστο δυνατό από τις συσκευές που χρησιμοποιούμε. Από το laptop, που πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εργασίας μας, τα wearables στις ανάγκες της άσκησης, το smartphone στις ανάγκες ολόκληρης της καθημερινότητάς μας.

Μένουμε στο τελευταίο γιατί αυτό ακριβώς υπόσχονται τα τρία νέα μοντέλα της σειράς smartphones Samsung Galaxy S21. Από τη standard έκδοση Galaxy S21, την αναβαθμισμένη Galaxy S21+ και την κορυφαία πρόταση της σειράς Galaxy S21 Ultra και τα τρία μοντέλα έρχονται να προσφέρουν στους καταναλωτές ένα πλήρες πακέτο για να ανταποκριθεί στις πιο υψηλές απαιτήσεις. Μια σειρά συσκευών που παρέχουν το maximum, όχι μόνο στον τομέα της επικοινωνίας και της παραγωγικότητας, αλλά και στη δημιουργικότητα και στα εργαλεία έκφρασης που αναζητούν οι χρήστες.

 

Κανένας συμβιβασμός μεταξύ φωτογραφίας και video

Και ποιος είναι καλύτερος τρόπος έκφρασης από τη φωτογραφία και το video. Το σύνολο της σειράς Galaxy S21 και πολύ περισσότερο το κορυφαίο της μοντέλο Galaxy S21 Ultra 5G δεν αφήνει κανένα περιθώριο συμβιβασμού, επαναπροσδιορίζοντας τα όρια των δυνατοτήτων ενός smartphone.

Πόσες φορές έχετε αισθανθεί ότι την ώρα που τραβούσατε ένα βίντεο θα θέλατε να έχετε απομονώσει και ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο που θα αποτύπωνε την κορύφωση της δράσης; Ή το αντίστροφο, να είστε έτοιμος να τραβήξετε μια φωτογραφία αλλά η δράση αν εξελίσσεται με τέτοιο τρόπο που θα θέλατε να την είχατε κρατήσει σε ένα αρχείο video. Πολλές! Στην εποχή μας δεν χωρούν συμβιβασμοί μεταξύ φωτογραφίας και video, και η σειρά Galaxy S21 φέρνει τη λειτουργία 8Κ Video Snap, μέσω της οποίας μπορείτε να απομονώσετε τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα υψηλής ανάλυσης, ταυτόχρονα με την εγγραφή video στην ανάλυση 8Κ.

Η υψηλή εμπειρία εγγραφής video που υπόσχονται τα νέα smartphones συμπληρώνεται από τη λειτουργία Super Steady, χάρη στην οποία το νέο Galaxy S21 θα σας χαρίσει ομαλό video, σταθεροποιώντας την εικόνα και μειώνοντας τις ανακινήσεις. Ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας, αφού ο ρυθμός των καρέ ανά δευτερόλεπτο μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα, σε υψηλό ή χαμηλό φωτισμό, για να πετύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Μία από τις μοναδικές δυνατότητες του Galaxy S21 Ultra 5G είναι η δυνατότητα ταυτόχρονης εγγραφής video από το σύνολο των καμερών που διαθέτει.

Όμως το Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, ως το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, έρχεται να προσφέρει επιπλέον προνόμια στους κατόχους του, αφού αποτελεί το μοναδικό που προσφέρει την ευχέρεια εγγραφής video σε 4Κ ανάλυση από το σύνολο των φακών που διαθέτει, μπροστά και πίσω. Εσείς απλά διαλέξτε το θέμα και την προοπτική που θέλετε να δώσετε και το Galaxy S21 θα σας δώσει πίσω κρυστάλλινα πλάνα με ζωντανά και πλούσια χρώματα.

To Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, χάρη στο επαγγελματικού επιπέδου σύστημα κάμερας που διαθέτει, συνιστά την καλύτερη φωτογραφική πρόταση της αγοράς. Τέσσερις φακοί διαφορετικής εστιακής απόστασης είναι έτοιμοι να προσφέρουν και μια διαφορετική προοπτική στην εικόνα σας, ενώ η μέγιστη ανάλυση των 108ΜΡ αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. O επαγγελματικός αυτός αισθητήρας μπορεί να προσφέρει 64 φορές πλουσιότερο χρώμα και υπερ-τριπλάσιο δυναμικό εύρος στις φωτογραφίες σας. Επιπρόσθετα, η τεράστια ανάλυση προσφέρει την ευχέρεια, αν το κάδρο σας είναι μεγαλύτερο από το επιθυμητό, να προχωρήσετε σε επανειλημμένα crop της εικόνας, χωρίς να χάνετε σε ποιότητα. Αν αντίθετα είστε μακριά από το θέμα της φωτογραφίας σας, μην ανησυχείτε, η κάμερα του Galaxy S21 Ultra 5G προσφέρει δυνατότητα zoom έως 100x, φέρνοντάς το κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σας.

Παράλληλα, τα πορτρέτα σας μπορούν να αποκτήσουν νέα όψη, χάρη στην εργαλειοθήκη ΑΙ, φωτίζοντας κατάλληλα τις φωτογραφίες σας, αναλύοντας πρόσωπα, γωνίες φωτισμού και κατεύθυνσης και χαρτογραφώντας το βάθος πεδίου. Τα συγκεκριμένα εργαλεία θα τα βρείτε και στα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy S21.   

Όλες τις μοναδικές αυτές εικόνες τις απολαμβάνετε βέβαια στις κορυφαίες οθόνες των νέων Galaxy. Με αποκορύφωμα βέβαια εκείνη του Galaxy S21 Ultra 5G, που αποτελεί ένα καμβά διαστάσεων 6,8 ιντσών και τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X και χαρίζει εξαιρετικά χρώματα και εντυπωσιακή λεπτομέρεια. Μία οθόνη που η Samsung προστατεύει με το πιο σκληρό τζάμι σε Galaxy smartphone, το ανθεκτικότερο -σε γρατζουνιές- Gorilla Glass Victus. Μάλιστα, επίσης για πρώτη φορά στη σειρά Galaxy S, η οθόνη του S21 Ultra 5G φέρνει και την εμπειρία της γραφίδας S Pen, προσφέροντας ένα επιπλέον τόνο δημιουργικότητας, τη δυνατότητα επεξεργασίας των αρχείων και την ευχέρεια να προσθέσετε ένα ακόμα πιο προσωπικό χαρακτήρα στα αρχεία που μοιράζεστε με τους φίλους σας.

Όλα τα παραπάνω δεν θα ήταν μάλλον δυνατά αν η Samsung δεν είχε χαρίσει και τους κατάλληλους πόρους στα νέα της τηλέφωνα, ξεκινώντας από τον πρώτο επεξεργαστή αρχιτεκτονικής 5nm, που παρέχει εξαιρετική ισχύ και ταχύτητα και βέβαια την πλούσια μνήμη RAM, που ποικίλει μεταξύ 8 και 16GB ανάλογα με το μοντέλο, αλλά και το μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τη μπαταρία, η οποία υπόσχεται να σας χαρίσει μια ολόκληρη ημέρα χωρίς την ανάγκη του φορτιστή.

H νέα σειρά Samsung Galaxy S21 ήρθε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την κάθε σας στιγμή. Τα νέα Samsung Galaxy S21 κυκλοφορούν ήδη στην ελληνική αγορά.

 

* Sponsored by Samsung

SMARTPHONES,SAMSUNG GALAXY S21,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home