Samsung Galaxy A: καλώς ήρθατε στη νέα εποχή του αυθορμητισμού και της δημιουργικότητας

Deasy @ 02.07.2020
Samsung Galaxy A: καλώς ήρθατε στη νέα εποχή του αυθορμητισμού και της δημιουργικότητας

Ποιο το νόημα της καινοτομίας όταν αυτή δεν είναι προσβάσιμη σε όλους; Όταν αποκλείονται κοινωνικές ομάδες; Όταν δεν ενθαρρύνονται οι νέοι -η κατ’ εξοχήν προοδευτική ομάδα πληθυσμού κάθε εποχής- να την εκμεταλλευτούν;

Στο πεδίο των smartphones αυτή η πραγματικότητα ήταν πάντα παρούσα. Τα κορυφαία και πιο ακριβά μοντέλα των εταιρειών έκλεβαν πάντα τις εντυπώσεις με τα χαρακτηριστικά που έφερναν, αλλά η μεσαία κατηγορία ήταν εκείνη που έφερνε τις μαζικές πωλήσεις στους κατασκευαστές. Διαθέτοντας μια πιο προσιτή τιμή και χαρακτηριστικά που μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες, τα mid-range smartphones αποτελούσαν πάντα τη χρυσή τομή μεταξύ επιδόσεων και κόστους και τελικά την λύση στην οποία κατέφευγε η πλειοψηφία του νεανικού κοινού.

Αυτή η mid-range κατηγορία αποτελεί από πέρυσι και το βασικό πεδίο εστίασης της Samsung, μέσα από την ανανεωμένη σειρά Galaxy A. Μία σειρά που εστίασε από την αρχή στα σημεία που είναι ιδιαίτερα αγαπητά στους νέους της εποχής μας και «χτίστηκε» πάνω σε τέσσερις βασικούς πυλώνες χαρακτηριστικών: οθόνη, κάμερα, απόδοση και μπαταρία. Τέσσερα σημεία που ενθαρρύνουν τον αυθορμητισμό, την δημιουργικότητα και το live περιεχόμενο, έννοιες που είναι κατ’ εξοχή ταυτόσημες με το νεανικό κοινό.

 

Όπως η τεχνολογία πρέπει να προσφέρει επιλογές έτσι και η σειρά Samsung Galaxy A προσφέρει πλήθος επιλογών στους καταναλωτές. Από μεγάλες οθόνες με κορυφαία χαρακτηριστικά που ανεβάζουν την εμπειρία στη θέαση φωτογραφιών και κυρίως video μέχρι υψηλές επιδόσεις που είναι απαραίτητες για την κοινότητα των gamers.

Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε μόλις ένα χρόνο από την παρουσίαση της σειράς η Samsung έχει παρουσιάσει μια ντουζίνα Galaxy A smartphones, προσφέροντας απλόχερα στον καταναλωτή την ευχέρεια να επιλέξει αυτό που πραγματικά ταιριάζει στις ανάγκες του. Οι φίλοι των video, της φωτογραφίας, του gaming, αλλά και εκείνοι που θέλουν μεγάλη αυτονομία ή αυτοί που ζητούν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, μπορούν να βρουν το κατάλληλο Galaxy A για τις ανάγκες τους.

 

Νέο Galaxy A21s και Galaxy A41

Και όπως είπαμε προηγουμένως η συγκεκριμένη σειρά εμπλουτίζεται διαρκώς. Τέτοια παραδείγματα είναι και τα δύο ακόμα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν αυτές τις ημέρες, τα νέα Galaxy A21s και A41.

To πρώτο έρχεται με βελτιστοποιήσεις και καινοτομίες, όπως η εντυπωσιακή οθόνη Infinity-O των 6,5 ιντσών, η τετραπλή κάμερα, με επιλογές για κάθε τύπο φωτογράφησης και μέγιστη ανάλυση τα 48MP αλλά και μπαταρία μεγάλης διάρκειας, η τεράστια χωρητικότητα της οποίας ανέρχεται στα 5.000mAh. Δηλαδή, πραγματικά premium χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή, που συμπληρώνονται από την υποστήριξη Dolby Atmos ήχου, δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως 512 GB, αυξημένα πρότυπα ασφάλειας, όπως η αναγνώριση προσώπου και δακτυλικού αποτυπώματος για το ξεκλείδωμα του Galaxy A21s.

Από την άλλη πλευρά, το Galaxy A41 έρχεται με μοντέρνο –πρισματικό, όπως τον ονομάζει η κορεατική εταιρεία- σχεδιασμό με άνετο και εργονομικό κράτημα, λειτουργικές βελτιστοποιήσεις και προηγμένες φωτογραφικές δυνατότητες, από την τριπλή κύρια κάμερα μέγιστης ανάλυσης 48ΜΡ αλλά και τη selfie των 25ΜΡ που υποβοηθούνται από ενισχυμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης. Παράλληλα με τα παραπάνω, το Galaxy A41 φέρνει μια εκπληκτική Infinity-U οθόνη, τεχνολογίας Super AMOLED FHD+ 6.1 ιντσών, αλλά και την προηγμένη πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox, που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα από ενδεχόμενο κίνδυνο.

Αν λοιπόν και εσείς αναζητάτε ένα smartphone, που θα κουμπώνει ακριβώς πάνω στις ανάγκες σας η σειρά Galaxy A διαθέτει σίγουρα μια κατάλληλη πρόταση. Η σειρά Galaxy A δημιουργήθηκε για όλους, γιατί εν τέλει όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στην καινοτομία.

 

* Sponsored by Samsung

 

SAMSUNG GALAXY A,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home