Δημιουργικότητα, παραγωγικότητα και ψυχαγωγία με το Samsung Galaxy S20

Δημιουργικότητα, παραγωγικότητα και ψυχαγωγία με το Samsung Galaxy S20

Φθάνοντας πλέον στα τέλη Μαΐου οι περισσότεροι από εμάς συμπληρώσαμε σχεδόν δύο μήνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, εφαρμόζοντάς τη ως απαραίτητο μέτρο για να φρενάρουμε την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μία νέα πραγματικότητα, μία εντελώς διαφορετική καθημερινότητα, που μπορεί να μας χώρισε από μέλη της οικογένειας, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συναδέλφους και συνεργάτες. Δύσκολη προφανώς στην προσαρμογή μας αλλά απαραίτητη, προκειμένου να μειώσουμε, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, τον ιό.

Μία πραγματικότητα που ήρθε όμως να αναδείξει εμφατικά τα οφέλη της ψηφιακής τεχνολογίας. Της κινητής τηλεφωνίας, των νέων πλατφορμών ψυχαγωγίας, αλλά και παραγωγικότητας και βέβαια των συσκευών που έχουμε κάθε μέρα στα χέρια μας, που έγιναν τα μέσα προκειμένου να διατηρήσουμε την επαφή με τους ανθρώπους μας ή να παραμείνουμε παραγωγικοί στο διάστημα αυτό.

«Φαντάσου πόσο πιο δύσκολη θα ήταν η καθημερινότητά μας αν κάτι αντίστοιχο συνέβαινε τη δεκαετία του 90» ανέφερε σε κάποια από τις επικοινωνίες μας αυτές τις μέρες ο Δημήτρης. «Σε μια εποχή, όπου ούτε γρήγορα δίκτυα είχαμε, ούτε τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε καθημερινά, ούτε λόγος βέβαια για smartphones».

Μεγάλη αλήθεια! Τα ερεθίσματα από την παραπάνω συζήτηση δεν ήταν επιφανειακά αλλά παρέμειναν για αρκετή ώρα αν κρίνω από τον τρόπο που έπιασα τον εαυτό μου να κοιτάει το Samsung Galaxy S20 που κράταγε στα χέρια του. Φέρνοντας στο μυαλό εικόνες και στιγμές από την καραντίνα, από το χρονικό διάστημα στο οποίο ο κόσμος μου περιορίστηκε κατά κύριο λόγο στο σπίτι και το Galaxy S20 ήταν το μέσο για να μετατρέψω το σαλόνι σε γραφείο, σε γυμναστήριο ακόμα και σε τάξη, για τα μαθήματα φωτογραφίας με τη φωτογραφική ομάδα που συμμετέχω.

Μέσα από εφαρμογές, όπως το Google Duo, το Knox και πολλές ακόμη εφαρμογές (ανάλογα με την περίσταση και τον κύκλο επαφής, επαγγελματικό ή προσωπικό) στις οποίες το Galaxy S20 ανταποκρίθηκε άψογα, χάρη στην πλούσια επεξεργαστική δύναμή του και την εξαιρετική οθόνη του, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ανταγωνισμό. Παράλληλα, η εφαρμογή Samsung Health μου έδινε όλη την απαραίτητη πληροφορία του προγράμματος γυμναστικής που εφάρμοσα προκειμένου να παραμείνω σε μια αξιοπρεπή φυσική κατάσταση, μέχρι να επιστρέψω στο γυμναστήριο. Αλλά και στον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο, χρησιμοποιώντας εφαρμογές, όπως το Spotify και το Netflix, το Galaxy S20 ανταποκρίθηκε άριστα για να πάρω το περιεχόμενο που επέλεγα στην ανώτερη δυνατή ποιότητα. Σε επίπεδο εικόνας και ήχου. Αρκετοί ακόμα φαντάζομαι, με το δικό τους Samsung Galaxy 20, έπαιξαν άπειρες ώρες παιχνιδιών, αξιοποιώντας την οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και τη δύναμη της συσκευής.

Βαδίζοντας πλέον σταδιακά προς την έξοδο ήρθε η ώρα να αξιοποιήσω ακόμα περισσότερο ένα ακόμα χαρακτηριστικό, που κάνει τη σειρά Galaxy S20 να ξεχωρίζει. Τη φωτογραφία, αφού η πολλαπλή κάμερα της συσκευής προσφέρει εξαιρετική ποιότητα στις λήψεις, με μεγάλο δυναμικό εύρος και υψηλές αναλύσεις, παρέχοντας επίσης πλήθος επιλογών, ανάλογα με τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις τη στιγμή της φωτογράφισης. Αλλά και το video, με τη σειρά Galaxy S20 να προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής σε ποιότητα έως 8Κ. Όλο αυτό το διάστημα ξαναμάθαμε να εκτιμούμε τα μικρά και σημαντικά πράγματα. Είμαι περίεργος να δω πως αυτή η νέα οπτική μπορεί να αποτυπώνεται και με το φακό του Galaxy S20, με την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.


* Το Google Duo είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Ο όρος Netflix είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Netflix, Inc. Χαρακτηριστικά της επωνυμίας Spotify αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία του Spotify ή των δικαιοπαρόχων του.

Sponsored by Samsung

SAMSUNG GALAXY S20,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home