Η τεχνολογία μπορεί σου προσφέρει τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο που έψαχνες

Πάρε τον δικό σου από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και άστον να σε καλομάθει!

Deasy @ 19.06.2019
Η τεχνολογία μπορεί σου προσφέρει τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο που έψαχνες

Θα μας επιτρέψεις να ξεκινήσουμε το κείμενο με 2-3 μικρά παραδείγματα μερικών εικόνων από την καθημερινότητα που λογικά υπήρξαν και δικές σου εικόνες κάποια στιγμή…

- Γυρνάς στο σπίτι από το γραφείο και ξέρεις ότι σε περιμένει μια μεγάλη στοίβα ρούχα για πλύσιμο. Μέχρι τώρα, όχι, δεν ήταν και η καλύτερη σου! Πλέον όμως αυτή η δουλειά δεν είναι «βουνό», αφού δεν χρειάζεται να περιμένεις σχεδόν 1,5 ώρα για να ολοκληρωθεί η πλύση. Πώς; Χάρη στα νέας γενιάς πλυντήρια μπορείς να μειώσεις το χρόνο πλύσης ακόμα και στα 39 λεπτά, ενώ μπορείς να προσθέσεις ανά πάσα στιγμή ενδιάμεσα στην πλύση το τζιν που ξέχασες, χωρίς αυτή να διακοπεί. Επιπλέον, μια βόλτα όσο κρατάει το πλυντήριο δεν είναι πλέον ρίσκο, αφού αν κάτι στραβώσει, θα ενημερωθείς άμεσα με μια ειδοποίηση στο κινητό σου. Αν πάλι αποφάσισες να μείνεις μέσα και να δεις την σειρά που ήθελες στην αγκαλιά του/ης συντρόφου σου, ξέρεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να την αποχωριστείς. Με το remote control, και μόνο με τη φωνή σου, μπορείς να κάνεις οτιδήποτε χωρίς τίποτα να σε διακόψει. Από το να σβήσεις το φως του διαδρόμου μέχρι να ανάψεις τον θερμοσίφωνα.

- Έφυγες για τις καλοκαιρινές διακοπές σου και ξέχασες το ψυγείο σε υψηλότερη θερμοκρασία; Λίγα χρόνια πριν, αυτή η φαινομενικά μικρή αμέλεια, θα κόστιζε όλα τα τρόφιμα που συντηρούσες στο εσωτερικό του. Αν από την άλλη, θυμόσουν την παράλειψη σου και επέστρεφες, θα έχανες πολύτιμο χρόνο από το ταξίδι που προετοίμαζες για μήνες. Τώρα, μια τέτοια αμέλεια δεν σου κοστίζει τίποτα, αφού μπορείς ακόμα και να ελέγξεις από το smartphone σου τη θερμοκρασία του ψυγείου και να την κατεβάσεις, αν χρειάζεται, από όπου κι αν βρίσκεσαι.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Στο ταξίδι της εξέλιξης της τεχνολογίας βασική παράμετρος είναι η διευκόλυνση. Η δημιουργία μιας καλύτερης ζωής! Στην καθημερινότητα, στη δουλειά, στην ψυχαγωγία, στην αναζήτηση της γνώσης. Η ανάπτυξη λύσεων που θα απαιτούν λιγότερο κόπο για εμάς είναι και ο βασικός οδηγός για κάθε μικρό ή μεγάλο βήμα που συντελείται στον χώρο της τεχνολογίας.

Είμαστε τυχεροί που σε αυτό το διαχρονικό ταξίδι ζούμε τη στιγμή που πραγματοποιούνται τεράστια άλματα. Που οι εξελίξεις συμβαίνουν εδώ και τώρα, με καταιγιστικό ρυθμό. Που οι λύσεις που παρουσιάζονται έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός (μικρού ή μεγάλου) περιβάλλοντος, προσαρμοσμένου στις ανάγκες του καθενός μας, χαρίζοντάς μας περισσότερο χρόνο για εμάς και όσους αγαπάμε.

Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο περιβάλλον; Η πρώτη πράξη αυτού του - καθόλου επιστημονικού- έργου “παίζεται” στις αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας, όπως ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, που προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα με τις πιο προηγμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Τα προϊόντα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ μπορούν να μας δώσουν την ευκαιρία της διάδρασης και τελικά της κατανόησης για το ποια είναι ικανά να αλλάξουν την καθημερινότητα και να δημιουργήσουν για εμάς μια καλύτερη ζωή.

Είναι εκείνα που μπορούν να μας καλομάθουν… Μια εμπειρία που δεν περιορίζεται μόνο στο πλήθος των συσκευών, αλλά περιλαμβάνει όλα τα σημεία της επαφής μας με την εταιρεία: Το εκτεταμένο δίκτυο των καταστημάτων, τη δυνατότητα παράδοσης και εγκατάστασης των συσκευών, τους πολλαπλούς τρόπους πληρωμής. Ακόμα και την αγορά μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημά του και την παράδοση στο ακριβές σημείο που επιθυμούμε.

Τελικά και ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ μας καλομαθαίνει… και τα λέει όλα μέσα από τη νέα του τηλεοπτική καμπάνια.

 

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home