Ο τρόπος ζωής σου περνάει και από το ρολόι που φοράς

Το Samsung Galaxy Watch σε συνδέει με τον κόσμο γύρω σου.

Ο τρόπος ζωής σου περνάει και από το ρολόι που φοράς

Τα αξεσουάρ που φοράς ανέκαθεν πρόδιδαν σε ένα βαθμό την ταυτότητά σου. Μικρά ή μεγάλα, έχουν αδιαμφισβήτητα μια δύναμη για να υποδηλώσουν τον τρόπο ζωής σου, το lifestyle. Μια τέτοια δύναμη, αν όχι τη μεγαλύτερη ανάμεσα στο πλήθος των αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις, έχει αναμφίβολα και το ρολόι.

Ανεξάρτητα από το κόστος του, το ρολόι καθορίζει σε ένα σημαντικό βαθμό το στυλ σου. Το μέγεθός του, ο σχεδιασμός του καντράν, ακόμα και το χρώμα ή το λουράκι φανερώνουν στους γύρω σου (αλλά και σε εσένα αν το καλοσκεφτείς) ποιος είναι ο χαρακτήρας σου.

Στη σύγχρονη εποχή όπου η τεχνολογία, η συνδεσιμότητα παίζει όλο και μεγαλύτερο ρόλο το Samsung Galaxy Watch έρχεται να ταιριάξει πάνω σου ότι τύπος και να είσαι. Να «κουμπώσει πάνω σου» με χρήσιμο και ωφέλιμο τρόπο, όχι μόνο εμφανίζοντας την ώρα ή σε αρμονία με τον ενδυματολογικό σου κώδικα αλλά επιπλέον με λειτουργίες που μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σου και σε κάθε ώρα της ημέρας. To Samsung Galaxy Watch συμπληρώνει όλα τα «κουτάκια», από την εμφάνιση έως τη λειτουργικότητα. Έχεις αμφιβολίες; Ας δούμε μία-μία τις προκλήσεις στις οποίες μπορεί να ανταπεξέλθει το νέο έξυπνο ρολόι της Samsung. Ξεκινώντας από τα βασικά.   


Εκεί που τα άλλα σταματούν αυτό συνεχίζει

Βασικό ζητούμενο είναι λοιπόν να μην αναζητάς μονίμως το φορτιστή και το Samsung Galaxy Watch στον τομέα της μπαταρίας είναι εξαιτερικό, αφού προσφέρει περισσότερες από δύο ημέρες αυτονομίας. Έτσι εκεί που τα περισσότερα έξυπνα ρολόγια αναζητούν το φορτιστή μετά το πρώτο 24ώρο, το Galaxy Watch συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα και την επόμενη (ημέρα) και μερικές ακόμα ώρες. Επιδόσεις που προσφέρουν νόημα και ουσία στο σλόγκαν “μείνε συνδεδεμένος περισσότερο” που έχει επιλέξει η ίδια η Samsung για το ρολόι της.

 

Ο personal trainer είναι στον καρπό του χεριού σου

Ανήκεις σε εκείνους που είτε από χόμπι είτε επαγγελματικά προσέχεις το σώμα και τη φυσική κατάστασή σου; Ασχολείσαι με το τρέξιμο, το κολύμπι, το ποδήλατο ή οποιοδήποτε άλλο είδος άθλησης; Η εξερεύνηση και η περιπέτεια τρέχουν στο αίμα σου; Το Samsung Galaxy Watch έρχεται να αποτελέσει τον ιδανικό σου σύντροφο, αφού μπορεί να μετρήσει έως και 39 τύπους δραστηριότητας. Να μετρήσει τα χιλιόμετρα που έτρεξες, που διένυσες με το ποδήλατο ή κολύμπησες. Να σου δείξει δείκτες ταχύτητας αλλά και ένα χάρτη τη διαδρομής σου. Να μετρήσει τον καρδιακό παλμό σου, τις θερμίδες που καις. Να καταγράψει τη φυσική σου κατάσταση.

Να αποτελέσει με λίγα λόγια τον προσωπικό σου προπονητή, που θα παρακολουθεί απερίσπαστα την πρόοδό σου, χάρη στην ανθεκτική και αδιάβροχη κατασκευή του.

Επειδή όμως, άθληση και μουσική συνήθως πάνε μαζί, το Samsung Galaxy Watch φέρνει μαζί και την αγαπημένη σου μουσική από τις streaming υπηρεσίες, όπως το Spotify. Εσύ θα τρέχεις ή θα κολυμπάς και η μουσική θα σου δίνει το τέμπο.

 

O προσωπικός βοηθός για την επαγγελματική καθημερινότητα

Το καθημερινό σου 24ωρο χαρακτηρίζεται από μεγάλο όγκο δουλειάς, συνεχείς υποχρεώσεις και τακτικές συναντήσεις; Θες μια συσκευή που θα σε βοηθάει στο βαρύ καθημερινό σου πρόγραμμα; Με το Samsung Galaxy Watch μπορείς να λαμβάνεις τα σημαντικά emails της ημέρας όπου κι αν βρίσκεσαι, να ενημερώνεσαι για σημαντικές κλήσεις ή μηνύματα, να σου υπενθυμίζει σημαντικές υποχρεώσεις της ημέρας. Το Galaxy Watch ξυπνάει μαζί σου κάθε πρωί και σε βοηθά να παραμείνεις εντός προγράμματος, χάρη στο καντράν My Day, που συνοψίζει και εμφανίζει τα πρόγραμμα σου για τις επόμενες 10 ώρες.

 

Σχεδιασμένο για όλες τις ώρες

Αν πάλι οι απαιτήσεις σου δεν κρύβουν κάποιες εξεζητημένες ανάγκες ακόμα και τότε θα εκτιμήσεις τη συντροφιά του Galaxy Watch. Θα απολαύσεις αυτές τις μικρές και μεγάλες ευκολίες που μπορεί να σου προσφέρει.

Το Samsung Galaxy Watch είναι ένα ρολόι για όλες τις ώρες και αυτό φροντίζει να στο υπενθυμίζει η λειτουργία Always On Watch που διαθέτει. Δεν χρειάζεται να πατήσεις κάποιο κουμπί, δεν χρειάζεται να γυρίσεις τη στεφάνη για να δεις την ώρα, όπως σου ζητούν άλλα έξυπνα ρολόγια, η οθόνη είναι διακριτικά μονίμως ενεργή για να σε ενημερώνει.

Η ενημέρωση για τον καιρό κάθε πρωί που ξυπνάς, η παρακολούθηση της ποιότητας ύπνου, η δυνατότητα ελέγχου πλήθους συσκευών, όπως η τηλεόραση, το κλιματιστικό μέχρι και η ηλεκτρική σκούπα είναι ακόμα μερικές από τις επιπλέον ευκολίες που μπορεί να προσφέρει το έξυπνο ρολόι της Samsung.

To νέο Samsung Galaxy Watch έρχεται σε δύο εκδόσεις μεγέθους, των 42mm και των 46mm και προσφέρει μεταξύ άλλων δυνατότητα προσωποποίησης του καντράν, με εφέ βάθους και φωτισμού και επιλογές να εμφανίζεται η σκιά του δείκτη ή να ακούγεται ο ήχος του χτύπου, δίνοντας την αίσθηση ενός πραγματικού -μηχανικού- ρολογιού. Οι επιλογές εξατομίκευσης επεκτείνονται και στο λουράκι, μέσα από διαφορετικά χρώματα και υλικά για να ταιριάξεις με ακρίβεια το ιδανικό για τα στυλιστικά σου θέλω.

Το νέο έξυπνο ρολόι της κορεατικής εταιρείας κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, LTE και Bluetooth.

.

* Χορηγούμενο κείμενο από τη Samsung


SMART WATCH,ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ,SAMSUNG GALAXY WATCH,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home