‘’20 Δεσμεύσεις για το 2020’’ από τη Wind

Deasy @ 19.07.2018
‘’20 Δεσμεύσεις για το 2020’’ από τη Wind

Για πλήθος εταιρειών η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί πολύτιμο εργαλείο κομβικής σημασίας για την ανάπτυξή τους και για τη σχέση τους με τις τοπικές κοινωνίες, τους πελάτες τους κ.α. Για τη Wind η εταιρική υπευθυνότητα είναι σαν μία κλωστή, ένα λεπτό νήμα, με το οποίο καθένας από την ομάδα της, συνδέει και συνδέεται με τους Ανθρώπους, το Περιβάλλον, την Κοινωνία, τους Πελάτες και την Οικονομία δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο που συνεχώς επεκτείνεται και εξελίσσεται για να προσφέρει το αγαθό της επικοινωνίας και της συνδεσιμότητας στον ψηφιακό κόσμο σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Τσαπρούνης, Ανώτερος Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Wind.

Στο πλαίσιο αυτό, η Wind χαράσσει μία νέα στρατηγική 20 δεσμεύσεων για το 2020, προς τους Ανθρώπους, το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Οικονομία χαράσσει η Wind. Δεσμεύσεις που δημιουργούν πολύπλευρα οφέλη για όλα τα ενδιαφερόμενα Μέρη καθώς και για το ευρύτερο ανθρώπινο και φυσικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, έρχονται στο πλαίσιο της μακροχρόνιας δέσμευσης της Wind για διαρκή συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία με όρους βιώσιμης ανάπτυξης, εναρμονιζόμενη πλήρως με την Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών ως το 2030 (SDGs).

Mε την θέσπιση των 20 στόχων η Wind δεσμεύεται μέχρι το 2020 για:

-  τη διαρκή εκπαίδευση των ανθρώπων της, για την ισορροπημένη εργασιακή σχέση και για την ευκαιρία σε περισσότερες γυναίκες να αναλαμβάνουν θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης.

-  τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της μέσω της μείωσης των εκπομπών και της κατανάλωσης ενέργειας, της μείωσης των αποβλήτων που καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής και της δημιουργίας του πρώτου κλιματικά ουδέτερου καταστήματός

-  τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος πλοήγησης για τα παιδιά, μέσω του προγράμματος kids@safety και τον ψηφιακό μετασχηματισμό απομακρυσμένων νησιών μέσω του προγράμματος «Ερχόμαστε Κοντά»

-  την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη συνεργασία της με εγχώριους προμηθευτές, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό και τις πρώτες ύλες της χώρας και τις συνεχείς επενδύσεις στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες με στόχο την προσφορά  μιας εξαιρετικής εμπειρίας επικοινωνίας στους συνδρομητές.

Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Οι 20 δεσμεύσεις της Wind αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της 16ετούς στρατηγικής για την Εταιρική Υπευθυνότητα. Μόλις χθες, η εταιρεία δημοσίευσε την 11η ετήσια Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας με μία ξεχωριστή βιωματική εμπειρία εθελοντισμού σε συνεργασία με την Ethelon και εκπροσώπους των ΜΜΕ οι οποίοι ετοίμασαν 1.000 πακέτα φαγητού για το Κέντρο Ημερήσιάς Υποδοχής Αστέγων  της οργάνωσης PRAKSIS στην Αθήνα. Αυτή η ενεργή συμμετοχή στη δωρεά είχε στόχο να εμπνεύσει τον εθελοντισμό, αξία που διαπνέει το μεγαλύτερο μέρος των κοινωνικών δράσεων της Wind σε επίπεδο Εταιρικής Υπευθυνότητας και ενισχύει τη διάδοση του μηνύματος της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο… μία έμπρακτη εφαρμογή της συνδεσιμότητας!

 

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home