Νέα σειρά Toshiba Satellite C

Deasy @ 19.06.2015
Νέα σειρά Toshiba Satellite C

Τη νέα σειρά Satellite C που περιλαμβάνει τους φορητούς υπολογιστές 17,3 ιντσών Satellite C70-C/C70D-C και τον 15,6 ιντσών Satellite C55-C/C55D-C παρουσίασε η Toshiba. Τα νέα μοντέλα διακρίνονται για την ανανεωμένη εμφάνισή τους, με γωνιώδες σώμα, που συμπληρώνεται από το κομψό φινίρισμα αλλά και την προσιτή τιμή τους.

Η μεγαλύτερη οθόνη του C70-C διασφαλίζει πιο έντονη εμπειρία ψυχαγωγίας για το χρήστη, ή καλύτερη εικόνα κατά την εργασία , καθιστώντας τον ιδανικό ως επιλογή desktop. Από την άλλη πλευρά, η έκδοση των 15,6 ιντσών είναι ιδανική για όσους εκτιμούν τη φορητότητα και θέλουν να μετακινούν το laptop μέσα στο σπίτι ή να το παίρνουν μαζί τους. Όλα τα μοντέλα έχουν τεχνολογία touchpad palm rejection, που αγνοεί ακούσια χτυπήματα της παλάμης ενώ δέχεται άλλες κινήσεις των δακτύλων για να περιοριστούν τα σφάλματα.

Η σειρά Satellite C έχει προεγκατεστημένα Windows 8.1, ενώ τα Windows 10 είναι διαθέσιμα αφότου κυκλοφορήσουν μέσω αναβάθμισης. Σχεδιασμένα για να αξιοποιούν τα βασικά χαρακτηριστικά των Windows 10, τα μοντέλα περιλαμβάνουν hardware και εξαρτήματα που διασφαλίζουν ήπια απόδοση, διπλά μικρόφωνα για βελτιωμένη εμπειρία Cortana με clear voice capture και πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης στο πληκτρολόγιο.

Οι μεγάλες οθόνες των Satellite C70-C και C70D-C προσφέρουν ενισχυμένες δυνατότητες ψυχαγωγίας σε κάθε κατάσταση και με ανάλυση HD+, κάθε ταινία ή video παρουσιάζεται με καθαρότητα.  

Με την επιλογή γυαλιστερής ή μη ανακλαστικής ματ οθόνης, οι χρήστες μπορούν να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους, είτε πρόκειται για εντονότερα χρώματα είτε για ενισχυμένη ευκρίνεια σε συνθήκες έντονου φωτισμού.  

Η προσθήκη στερεοφωνικών ηχείων υψηλής ποιότητας, με Toshiba Audio Enhancement, επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τον ήχο είτε ακούνε μουσική είτε παρακολουθούν την αγαπημένη τους ταινία.

Η σειρά C ενσωματώνει επεξεργαστές 5ης γενιάς Intel Core i5 ή την επιλογή AMD A8-7410 APUs, ενώ ο Satellite C55D-C υποστηρίζει γραφικά AMD Radeon R5 M330 με 2GB VRAM ενώ τα μοντέλα της Intel έως NVIDIA GeForce 930M με 2GB VRAM που επιτρέπουν άνετο gaming και media playback για τα μοντέλα της σειράς.

Για πρώτη φορά στη σειρά Satellite C παρέχεται η επιλογή αποθηκευτικού χώρου SSD στα 256GB, αλλά και η επιλογή 2TB HDD. Μία θύρα HDMI και τρεις θύρες USB με τη μία να περιλαμβάνει λειτουργία Sleep-and-Charge για συνδεσιμότητα με ποικιλία συσκευών, συμπληρώνουν τον εξοπλισμό των νέων μοντέλων.

Η σειρά Satellite C θα είναι διαθέσιμη το τρίτο τρίμηνο του 2015.

TOSHIBA SATELLITE C,Φορητοί Υπολογιστές,LAPTOP,TOSHIBA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home