Νέα Philips USB Docking οθόνη

Deasy @ 29.05.2015
Νέα Philips USB Docking οθόνη

Τη νέα,  καινοτόμα Philips USB Docking οθόνη 21,5 ιντσών με φρέσκο, νέο σχεδιασμό που προσφέρει περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας, απλότητα και επιπλέον επιφάνεια οθόνης σε περισσότερους χώρους εργασίας, παρουσίασε η MMD, η εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα της ολλανδικής εταιρείας στο συγκεκριμένο κλάδο.

Με προηγμένες συνδέσεις USB plug-and-play και Ethernet, η 221S6QUMB USB Docking οθόνη επιτρέπει στους χρήστες φορητών υπολογιστών να συνδέονται με τα περιφερειακά τους, να έχουν πρόσβαση στο Internet ή το εταιρικό τους intranet, και να απολαμβάνουν επιπλέον χώρο στην οθόνη τους, με εξαιρετική ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα. Όλα αυτά με ένα μόλις καλώδιο USB.

Πολλαπλασιασμός θυρών με διαφορά

Σε αντίθεση με τους συμβατικούς πολλαπλασιαστές θυρών ή τις βάσεις σύνδεσης που γεμίζουν την επιφάνεια εργασίας με επιπλέον συσκευές και καλώδια, η Philips USB Docking οθόνη διαθέτει ενσωματωμένες επιλογές συνδεσιμότητας στις οποίες οι χρήστες έχουν πρόσβαση συνδέοντας απλά το φορητό τους υπολογιστή με ένα μόλις καλώδιο USB. Πληκτρολόγιο και ποντίκι κανονικών διαστάσεων, εξωτερικός σκληρός δίσκος, κάμερα – και οι χρήστες απλά συνδέουν συσκευές της  επιλογής τους στη USB docking οθόνη για άμεση αύξηση της παραγωγικότητας. Η οθόνη παρέχει επίσης plug-in πρόσβαση στο Internet ή στο εταιρικό intranet χάρη στην ενσωματωμένη θύρα Ethernet.

Διευρυμένη επιφάνεια εργασίας

Με τη σύνδεση του φορητού υπολογιστή στην οθόνη, οι χρήστες αποκτούν επιπλέον επιφάνεια προβολής για να εργαστούν, που σημαίνει περισσότερος χώρος για ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η ανάλυση ρυθμίζεται αυτόματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νέα USB Docking οθόνη είναι σχεδιασμένη ώστε να μειώνεται στο ελάχιστο η κόπωση όσων περνούν καθημερινά πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη τους. Η οθόνη διαθέτει για παράδειγμα, την τεχνολογία Philips Flicker-Free,  η οποία ρυθμίζει τη φωτεινότητα και μειώνει του τρεμόπαιγμα για πιο άνετη προβολή. Η μικρή διαφορά ύψους μεταξύ του πλαισίου και της επιφάνειας εργασίας καθιστά την οθόνη ιδανική για χρήστες που φορούν διπλοεστιακά, τριπλοεστιακά ή άλλα γυαλιά οράσεως. Χάρη στην SmartErgoBase, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν την κλίση και να περιστρέψουν την οθόνη ακριβώς στη θέση που προτιμούν, το οποίο βοηθά στην ελάφρυνση της σωματικής κόπωσης μιας μακράς ημέρας στο γραφείο.

Η νέα Philips 221S6QUMB USB Docking LCD οθόνη της Philips είναι διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών με ενδεικτική τιμή λιανικής 249 ευρώ.

ΟΘΟΝΕΣ,PHILIPS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home