Προσιτό το έξυπνο σπίτι της D-Link

Deasy @ 21.11.2014
Προσιτό το έξυπνο σπίτι της D-Link

Το ολοκληρωμένο οικοσύστημα των λύσεων Smart Home, κάτω από την προϊοντική ομπρέλα mydilink Home, ξεκίνησε να διαθέτει και στην ελληνική αγορά η D-Link.

Έχοντας απλοποιήσει τις διαδικασίες αυτοματισμού, ελέγχου και ασφάλειας ενός χώρου, η D-Link εισέρχεται δυναμικά σε μία αγορά που μέχρι σήμερα χαρακτηριζόταν από ακριβές και περίπλοκες λύσεις. Με στόχο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, όλοι οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε λύσεις για «έξυπνο σπίτι», η εταιρία δημιούργησε τη σειρά mydlink Home, που περιλαμβάνει λύσεις οικιακού αυτοματισμού με πολλά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές.

Η σειρά προϊόντων mydlink Home περιλαμβάνει αρχικά πέντε «έξυπνες» συσκευές. Ξεχωριστά, η κάθε μια από αυτές τις συσκευές, παρέχει άμεσο έλεγχο του σπιτιού ή του γραφείου, απ’ οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, με τη χρήση ενός smartphone ή tablet. Ακόμα πιο εντυπωσιακός όμως, είναι ο συνδυασμός των συσκευών αυτών και η διαχείριση τους μέσω της δωρεάν εφαρμογής mydlink Home App για Android και iOS συσκευές, ώστε να δημιουργείται ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σπίτι.

Αναλυτικά, οι πρώτες συσκευές είναι:

- Έξυπνη Πρίζα - mydlink Home Smart Plug (DSP-W215)

- Kάμερες Video Home Monitor - mydlink Home Monitor HD (DCS-935L) και mydlink™ Home Monitor 360 (DCS-5010L)

- Ανιχνευτής Κίνησης - mydlink Home Wi-Fi Motion Sensor (DCH-S150)

- Audio Extender - mydlink Home Music Everywhere Wi-Fi Audio Extender (DCH-M225)

Η νέα σειρά προϊόντων mydlink Home, θα διατεθεί αρχικά κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. 

 

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ,SMART HOME,D-LINK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home