Συμπαίκτες Ρεάλ Μαδρίτης και Microsoft

Deasy @ 20.11.2014
Συμπαίκτες Ρεάλ Μαδρίτης και Microsoft

Στρατηγικός τεχνολογικός συνεργάτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι από χθες η Microsoft καθώς οι δύο εταιρείες υπέγραψαν υπέγραψαν συμφωνία με στόχο την επιτάχυνση της ψηφιακής και τεχνολογικής μεταμόρφωσης της ομάδας.

Η συμφωνία προβλέπει μια σειρά από διαφορετικές πρωτοβουλίες και τεχνολογικές εξελίξεις, οι οποίες θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες και έχουν ως στόχο να αναδείξουν τη Ρεάλ Μαδρίτης ως την ομάδα που θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη και εκσυγχρονισμένη online εμπειρία στους οπαδούς της και κατ’ επέκταση θα χαράξει το δρόμο για την ψηφιακή μεταμόρφωση της αθλητικής βιομηχανίας.

 

Οι οπαδοί της ομάδας, πρωταγωνιστές της συμφωνίας

Το πρώτο βήμα στη συνεργασία μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Microsoft είναι να χτίσουν μια ψηφιακή πλατφόρμα η οποία θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι οπαδοί θα μπορούν να ακολουθούν την ομάδα τους. Μέσα από πρωτοποριακές τεχνολογίες, οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε περιεχόμενο και αποκλειστικές ψηφιακές υπηρεσίες, είτε βρίσκονται στο στάδιο, είτε στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος. Οι οπαδοί θα βελτιώσουν την επικοινωνία τους με τους παίκτες και την ομάδα, αποκτώντας μία ακόμη πιο προσωπική, άμεση και συναρπαστική εμπειρία.

Μια σειρά από online υπηρεσίες θα παρέχουν μια εμπλουτισμένη εμπειρία για την παρακολούθηση αγώνων, όπως η virtual πρόσβαση στο γήπεδο, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε αγώνα, επιλέγοντας το περιεχόμενο το οποίο θέλουν να δουν, τη στιγμή που θέλουν να το δουν και από οποιοδήποτε σημείο. Στόχος αυτής της τεχνολογικής πρωτοβουλίας είναι να αναδείξει τους φιλάθλους ως πρωταγωνιστές της δικής τους εμπειρίας, δίνοντας τους τη δυνατότητα τόσο να παρακολουθούν το περιεχόμενο που επιθυμούν, όσο και να δημιουργούν, αλλά και να το μοιράζονται με τους φίλους τους στα social media και σε άλλα ψηφιακά κανάλια.  

 

Υπηρεσίες και συσκευές  

Η συμφωνία αυτή παρέχει επίσης τη χρήση υπηρεσιών και συσκευών, όπως το Surface Pro 3, από τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο ως βασικά επαγγελματικά εργαλεία, στοχεύοντας στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της απόδοσης της ομάδας. Επιπλέον, θα υιοθετηθούν νέες εσωτερικές λύσεις επικοινωνίας και συνεργασίας, καθώς και οι πιο σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις, όπως το cloud computing ή big data.

Tέλος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι δύο οργανισμοί θα συνεργαστούν στην ανταλλαγή και βελτίωση της πρόσβασης σε χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις, όσο και με την τεχνολογική εφαρμογή τους σε αγωνιστικό επίπεδο. Παράλληλα, θα αξιολογηθεί η πιθανότητα δημιουργίας σχετικών ερευνητικών προγραμμάτων σε συνεργασία με τη Microsoft Research.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home