Οριστικά 31 Οκτωβρίου τα νέα iPhones στην Ελλάδα

Deasy @ 13.10.2014
Οριστικά 31 Οκτωβρίου τα νέα iPhones στην Ελλάδα

Τέλος στην αναμονή αλλά και τις καθυστερήσεις για τους Έλληνες φίλους της Apple βάζει η ίδια η αμερικάνικη εταιρεία, η οποία πριν από λίγο ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης των iPhone 6 και 6 Plus στη χώρα μας.

Σύμφωνα λοιπόν με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, η Ελλάδα ανήκει στο κύμα των κρατών, στα οποία οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν στις 31 Οκτωβρίου. Το συγκεκριμένο κύμα είναι το μεγαλύτερο από πλευράς αριθμού κρατών, καθώς συμπεριλαμβάνονται –εκτός της Ελλάδας- ακόμα 22 χώρες. Ήδη οι ελληνικές εταιρείες κινητής ξεκίνησαν την αποστολή των σχετικών ανακοινώσεων, επιβεβαιώντας και αυτές από την πλευρά τους τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Μάλιστα, η Vodafone ξεκινάει από σήμερα τη συμπλήρωση φόρμα ενδιαφέροντος για τη συσκευή μέσα από το site της.

Συνολικά και μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, το iPhone 6 και το 6 Plus θα κυκλοφορήσουν σε ακόμα 36 χώρες, με σημαντικότερο βέβαια λανσάρισμα να είναι αυτό της Κίνας αυτήν την Παρασκευή. Ήδη, οι προπαραγγελίες στη συγκεκριμένη χώρα και σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα (χωρίς επίσημη επιβεβαίωση), για τις νέες συσκευές είναι τεράστιες και προσεγγίζουν τα 20 εκατομμύρια τεμάχια. Σε αντιδιαστολή, στην Ελλάδα, ο πρώτος όγκος συσκευών που έχουν παραγγείλει οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας φημολογείται ότι κυμαίνεται κάπου μεταξύ 50.000 και 70.000 τεμαχίων.

IPHONE 6,IPHONE 6 PLUS,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home