Θέλεις ένα ποπκορν με το μηλαράκι σου;

Deasy @ 03.10.2014
Θέλεις ένα ποπκορν με το μηλαράκι σου;

Το PopCorn Time είναι κάτι σαν το Netflix στο πιο πειρατικό του. Εγκαθιστάς το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου και μπορείς να δεις μέσω stream όποια ταινία κυκλοφορεί "εκεί έξω" στο Internet. Είναι παράνομο; Ναι και όχι, ναι διότι μπορεί να δεις μια ταινία χωρίς να πληρώσεις κανέναν, όχι διότι δεν αποθηκεύεις την ταινία πουθενά στον υπολογιστή σου.

Ναι, δουλεύει και στην Ελλάδα απρόσκοπτα. Ναι υπάρχει και για άλλες πλατφόρμες πλην των Windows. Και για Android; Ναι και για Android. Και για iOS; Ναι και όχι.

Επισήμως η Apple δεν έχει συμπεριλάβει το PopCorn Time στην λίστα των εφαρμογών του AppStore και αν μας ρωτήσεις θα στοιχηματίσουμε πως ποτέ δεν πρόκειται να το πράξει.

Ομως αν έχεις "σπάσει" την iOS συσκευή σου (δηλαδή έχεις κάνει jailbreak για να μιλήσουμε χωριάτικα) θα βρεις τη σχετική έκδοση του PopCorn Time που θα τρέξει απρόσκοπτα. Οι δημιουργοί του λογισμικού λένε πως κάθε ημέρα 8.000 άνθρωποι προσπαθούν να εγκατασήσουν στο iPhone ή το iPad τους την έκδοση του PopCorn Time για Android. Βαθύς αναστεναγμός...

STREAMING,TORRENTS,ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home