ΤΕDxKalamata στις 7 Ιουνίου

Με κεντρικό σύνθημα «Ένας Κόσμος Πέρα από τα Όρια»

Deasy @ 06.05.2014
ΤΕDxKalamata στις 7 Ιουνίου

Στις 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό ΤΕDxKalamata, έχοντας ως κεντρική θεματική του τα «Όρια». Όρια που υπάρχουν για να προσδιορίζουν την ταυτότητα μας και να μας προκαλούν.  Όρια προσωπικά, όρια βιολογικά και σωματικά, όρια κοινωνικά, που θέτει η θέση μας στον χάρτη, η θρησκεία, η γλώσσα, τα ταμπού και οι κοινωνικές αντιλήψεις.

Έχοντας ως πυρήνα το συγκεκριμένο θέμα, στο φετινό TEDxKalamata θα ακούσουμε ιστορίες ανθρώπων που παρά τις φαινομενικά “δεδομένες δυνατότητες” τους, κατόρθωσαν να  άλλαξουν τον κόσμο μετατοπίζοντας τόσο τα όρια τα δικά τους όσο και της παγκόσμιας κοινωνίας. Ανθρώπους που έρχονται στη Καλαμάτα για να διηγηθούν τις προσωπικές τους εμπειρίες και να αποδείξουν πως «ακόμα και ένα ταξίδι χιλίων μιλίων ξεκινά με ένα βήμα.»

Το φετινό event θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, ένα θέατρο που αποκαλύφθηκε από τον καθηγητή Πέτρο Θέμελη. Ο συγκεκριμένος χώρος έρχεται σε συνέχεια του περυσινού event το οποίο ήταν το πρώτο TEDx στον κόσμο που πραγματοποιήθηκε σε αρχαιολογικό χώρο (Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης), γεγονός που συνέβαλε στο να διακριθεί στην παγκόσμια λίστα των “must seen to believe” events από το TED ανάμεσα στα 5.000 που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.

TEDxKALAMATA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home