ΤΕDxKalamata στις 26 και 27 Ιουλίου

Το πρώτο TEDx που πραγματοποιείται σε αρχαιολογικό χώρο

Deasy @ 12.07.2013
ΤΕDxKalamata στις 26 και 27 Ιουλίου

Τις πόρτες της πόλης της Καλαμάτας σε ένα γενναίο νέο κόσμο ανοίγει το δεύτερο TEDxKalamata που φέρει τον τίτλο “Brave New World” και θα φιλοξενηθεί στις 26 Ιουλίου στο Κάστρο της πόλης και στις 27 Ιουλίου στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Το Brave New World είναι το πρώτο TEDx στον κόσμο που πραγματοποιείται σε αρχαιολογικό χώρο! Στα πρότυπα της λειτουργίας του Εκκλησιαστηρίου, το TEDxKalamata δίνει ζωή στον χώρο, που οι πολίτες της Αρχαίας Ελλάδας μοιράζονταν τις ιδέες τους για την πολιτική, τη φιλοσοφία, την τέχνη και την επιστήμη. Εκεί από όπου ξεκίνησαν ιδέες και ιδεώδη να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας ουσιαστικά τον παγκόσμιο πολιτισμό. 

Με δεδομένο ότι ο κόσμος αλλάζει και πάλι σήμερα, οι 18 ομιλητές τους TEDxKalamata (ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και οραματιστές) από επτά χώρες, θα παρουσιάσουν και θα προτείνουν τρόπους ένταξης βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων ιδεών σε μία νέα θαρραλέα πόλη, που μπορεί να γίνει η πρωτεύουσα και το σημείο αναφοράς της Μεσογείου. Ένα κέντρο που θα εκφράζει την κουλτούρα και τον πολιτισμό μιας νέας εποχής. 

Το TEDxKalamata σε αριθμούς:

• 2 βραδιές, 26 & 27 Ιουλίου

• 26/07 στο Κάστρο Καλαμάτας & 27/07 στο Εκκλησιαστήριο Αρχαίας Μεσσήνης

• 18 ομιλητές από 8 χώρες / 9 ομιλίες κάθε βραδιά 

• 50 εθελοντές

Περισσότερες πληροφορίες για το TEDxKalamata μπορείτε να βρείτε στο www.tedxkalamata.com

ΣΥΝΕΔΡΙΟ,TEDX,TEDxKALAMATA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home