Ερντογάν κατά Twitter

Deasy @ 03.06.2013
Ερντογάν κατά Twitter

Ο λογαριασμός του στο Twitter έχει περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια followers, η fan page του στο Facebok έχει περίπου 2 εκατομμύρια likes, ανεβάζοντας τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν σε μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες της γείτονας χώρας στα social media.

Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε να τα βάλει με τα συγκεκριμένα μέσα και το Internet συνολικά, χαρακτηρίζοντάς τα ως χώρο διαρροής ψευδών ειδήσεων και κατάρα της σημερινής κοινωνίας, καθώς αποτελούν τα κύρια μέσα συμπείρωσης του κόσμου στις μεγάλες διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας και κυρίως στην Κωσταντινούπολη.

Οι διαδηλώσεις στην Τουρκία θα συνεχιστούν και σήμερα, έχοντας πάρει πλέον σαφή πολιτικό και κοινωνικό χαρακτήρα, παρά το γεγονός ότι ο κ. Ενρντογάν έχει προβεί σε αναδίπλωση σε σχέση με τα αρχικό ζήτημα που δημιούργησε τις πρώτες συγκεντρώσεις, αυτό δηλαδή της δημιουργίας εμπορικού κέντρου στην πλατεία Ταξίμ της Κωσταντινούπολης.

Κύρια εργαλεία ενημέρωσης και κινητοποίησης του κοινού για τις εξελίξεις είναι το Twitter, με τα βασικά hashtags που χρησιμοποιούνται να είναι τα  #occupygezi, #turkey και #istanbul.

TWITTER,FACEBOOK,ΤΟΥΡΚΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home